ПРОДОВЖУЮТЬСЯ СУДОВІ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВІ БАРСЬКОГО ВОЄНКОМА-ХАБАРНИКА І ЙОГО ПОДІЛЬНИКІВ.

  • Сталевар Маріна

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ СУДОВІ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВІ БАРСЬКОГО ВОЄНКОМА-ХАБАРНИКА І ЙОГО ПОДІЛЬНИКІВ.
22.04.2015 р. УНА-УНСО Вінниччини та ЗМІ продовжували уважно відслідковувати хід судового розгляду кримінальної справи щодо Барського райвоєнкома Деревянчука та двох його подільників

22.04.2015 р. УНА-УНСО Вінниччини та ЗМІ продовжували уважно відслідковувати хід судового розгляду кримінальної справи щодо Барського райвоєнкома Деревянчука та двох його подільників: Предиткевича і Мошкало, які звинувачуються у створенні злочинної схеми внаслідок дії якої отримували неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів в розмірі від 600 доларів США до 1000 євро від громадян за надання їм можливості стати військовослужбовцями ЗСУ.
Сьогодні допитали одного із ключових свідків у справі — старшого оперуповноваженого Управління боротьби із економічною злочинністю у Вінницькій області. Він розповів про хід операції. Що прикметно, до моменту передачі мічених купюр обвинуваченим – за ними за рішенням суду два місяці велися негласні слідчі дії, протягом яких прослуховувалися їх телефонні розмови в яких неодноразово обговорювались і координувались дії по отриманню і розподілу неправомірних коштів. Захист обвинувачених поставив під сумнів твердження оперуповноваженого, що слово «бабло» означає саме «гроші». Очевидно, що нічого іншого реально протиставити слідству в даний час не можуть. Проте і загалу широко відома крилата фраза певної категорії адвокатів: «Бабло перемагає зло» (під «злом» розуміється Закон), - то як розцінювати необізнаність адвоката? Одна бабця про таке говорила: «От вчепилося. Вчепилось би ти на гіляку». Проте далі буде ще цікавіше – слідство стверджує, що жертвами схеми поборів даної трійці стало чимало громадян. Принаймні 4-ро не злякались написати відповідні заяви, не дивлячись на те, що на них "здійснюється моральний та психологічний тиск із боку керівництва військової частини".
Відрадно, що сьогодні лінію державного обвинувачення таки реально було чути не гірше за лінію захисту обвинувачених – вітаємо нове обличчя від прокурорських .
Отже розгляд справи перенесено через неявку свідків. Присутній при судовому розгляді керівник Політичної референтури УНА-УНСО Вінниччини Володимир Іващенко впевнений, що саме нецивілізована і прогнила наскрізь українська правова система є головним чинником, який не тільки не зупиняє зло беззаконня, а й дає можливість цинічно насміхатись над законом і справедливістю нечесним на руку ділкам та їх захисникам. Так більше тривати не може.
#Вінниця #Бар #хабарник #райвоєнком #УНСО #УНА#УНА_УНСО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up