Будиночок, у якому знаходився штаб Хорта, захопила міліція та приватна охорона "Гепард"

Будиночок, у якому знаходився штаб Хорта, захопила міліція та приватна охорона "Гепард"
Приміщення, що орендує Юрій Павленко(Хорт) і яке знаходиться на території Вінницької облдержадміністрації сьогодні 17 квітня заблокували представники громадського формування "Гепард". Вони не пропускали нікого всередину. А згодом прийшла міліція з дивним оглядом "місця події"

Як з'ясувалось, міліціонери прийшли подивитися, що робиться в гостьовому будиночку Вінницької облдержадміністрації, через бійку. Вона сталася на кілька годин раніше перед входом в ОДА.

Чому вони вирішили зайти саме до Хорта - невідомо. Міліціонери відмовлялися коментувати будь-що.

Таким чином, невідомі особи в бронежилетах заблокували вхід до приміщення Хорта, не пропускаючи нікого всередину. Згодом до внутрішнього двору представники різних громадських об'єднань, міліціонерів, держслужбовців та просто невідомих осіб. Серед них Правий Сектор, Самооборона, Козацький полк, Афганці. Були тут і головні міліціонери області і міста - Школьний  та Куций.

Відео дня
> Хорт він спробував зайти в приміщення, але його туди не пустили. З'явився керівник  молодиків, які заблокували приміщення. Він назвав себе головою громадського об'єднання "Гепард". 

Як повідомила заступниця Юрія Хорта Олена Василькова, зранку прийшли представники Самооборони та Гепарду та вимагали показати договір оренди приміщення. Як тільки вона його пред'явила, його тут же в неї забрали. На вимоги віддати документ - не реагували.

Кілька годин очікувань і в приміщення зайшли поняті, міліція та відповідальна особа. Шукали заборонені речі, зброю. Хоча постанови суду про обшук не було.

Фактично - незаконні дії зі сторони міліції.

Тим часом в ВК-спільноті "Це Вінниця, друже", яку повязують з мерією, зявилося таке повідомлення:

"У Вінниці відбулось декілька політичних резонансних бійок. Спочатку ранком козачки Воловодюка разом з ультрасами Хорта та політичними рекетирами Кудіярова намагались потрапити на засідання обласної ради, а їм в цьому перешкоджали Самооборона і міліція. Зчинилась бійка. Кудіярову розбили обличчя, Хорту теж прилетіло. Потім бійка перемістилась під стни мерії. Де агресивних пацанів зустріла Цілодобова варта і охоронна організація Гепард. Ще пізніше розпочалась бійка Хорта, Малиновського і Воловодюка з захисниками будівництва стадіону на площі Небесної сотні. Десяток людей потрапив до міліції. Ще потому Гепард і Самооборона разом з міліцією трусили офіс Хорта в дворі ОДА. Схоже комусь набридли люди в масках, що ходять по місту"

{photo_gallery id=4404|}

{photo_gallery id=4405|}

{photo_gallery id=4406|}

{photo_gallery id=4407|}

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Anonymous

    шановний автор, те чим ви тут займаєтеся - це не журналістика!Свою власну позицію і думки на парканах пишіть
  • Anonymous

    Прибийте цього Хорта....БидлоХорт...
  • Anonymous

    Хорт и Ко редкие придурки!Молокосос который скоро допиздится!!!!
  • Anonymous

    Брехня! Читай: За неофіційною інформацією, «винуватець заворуши» Воловодюк, якого обласна влада підкормлювала грантами з бюджету для громадських організацій, дуже хотів потрапити на сесію. Адже на цій сесії депутати мали виділити 300 тисяч на підтримку громадських організації, й його у цьому переліку ну було. Проте, це рішення так і не змогло набрати необхідної кількості голосів для прийняття, тож «кіпіш» біля облради виявився даремним. http://www.vinnitsa.info/news/za-shcho-vinnitska-samooborona-natovkla-kozakam-volovodyuka-y-ultrasam-kudiyarova.html
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up