Порошенко у Вінниці. По маршруту президента... забирають машини евакуатором

Порошенко у Вінниці. По маршруту президента... забирають машини евакуатором
Сьогодні, 28 лютого, президент Порошенко у Вінниці. Це перший його візит до нашого міста в якості голови держави. На вулицях багато міліції. По маршруту руху Порошенка - безпрецедентні міри безпеки. Аж ніяк не менші ніж під час візитів у Вінницю Януковича.

Так, біля заводу "Форд", куди має навідатися президент, стоїть велика кількість працівників міліції. На дорозі даішники. Біля самого заводу стоїть бус "5 каналу" та два "Фольксвагена". У сусідніх з заводом дворах ходять міліціонери з собаками.


Машини припарковані біля тротуарів по маршруту руху президента забирають евакуаторами. Такого не було ще жодного разу під час візитів до Вінниці президентів. 


Вчора, 27 лютого, працівники міліції в неофіційних розмовах натякали журналістам, що будуть вжиті підвищенні міри безпеки - бояться терактів чи замаху. Хоча в той же час начальник відділу профілактики обласного ДАІ Володимир Мотичко, казав що дорогу перекривати не будуть.
Взагалі візит Порошенка до Вінниці став несподіванкою. Про нього журналісти дізналися лише вчора зранку. Маршрут президента та установи, які він відвідає за весь день так і не назвали. В неофіційних бесідах варіанти різнилися.
Лист департамент інформаційної діяльністю ОДА розіслав тільки сьогодні вранці. В ньому написано, що Порошенко у Вінниці має:
- Ознайомитися з навчально-виховним процесом Донецького національного університету;
- Відвідати  Державне підприємство Науково-виробниче об'єднання „Форт“;
- Відвідати Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону Міністерства оборони України;
- Відвідати штаб ВПС України.

Зараз він у ОДА. Під стінами облдержадміністрації - люди, що вимагають звільнення Хорта та припинення політичних репресій. Нагадаємо, прихильники Хорта вважають що його арештували за порваний портрет Порошенка під час штурму ОДА активістами 6 грудня. 
Крім Хорта вимагають також звільнити Януарія Шостака. Хоча його ніхто не арештовував і не закривав. Януарій втік.

Відео дня


Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Дарья

    А казали, що під-час прибуття Порошенка дорогу не перекриватимуть, а зробили ще краще, зробили повну зачистку, позабирали припарковані машини.
  • Анонім

    Не згодивсь .Хто ким маніпулюєю.І куда нас заганяє Ляшко покаже час.
  • Пупкин Вася

    Петюню охраняет Гелетей Илловайский , который и Яныка охранял !
  • Oksana Kravz

    Ну ви й порівняли! " Такого не будо за жодного візиту президентів до Вінниці"... А теракти проросійських сил на українських мирних зібраннях у українських містах з людськими жертвами до того теж були? Йдіть і обхаюйте свого путіна, а Порошенкова служба безпеки діє згідно тих обставин, які є на сьогодні актуальними. Але ж і тролів поналізло.

    Анонім reply Oksana Kravz

    Люди не повинні страдати із за одного.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up