Порноматуся, яка виставляла в Інтернет оголені фото свої і дітей, втекла від поліції

Порноматуся, яка виставляла в Інтернет оголені фото свої і дітей, втекла від поліції
  • Власні фотографії у голому вигляді і різних позах 24-річна Ольга виставляла в Інтернет на прохання «цікавих» чоловіків.
  • Сподівалася, що так швидше її візьмуть заміж.
  • Оголену колекцію доповнювала ще й знімками 11-річної сестри і 3-річної доньки

До Вінниці Ольга приїхала з Києва з малолітніми сестрою та дочкою одразу після програми одного з телеканалів. Телевізійники доставили їх власним транспортом до Луки-Мелешківської у центр мами й дитини «Дім Мами».

— Їх привезли до нас з Києва з телебачення, там вони брали участь у програмі  «Сироти народжують сиріт», — розповідає керівник центру «Дім Мами» Ольга Череватова. Нас теж запросили на обговорення цієї проблеми. На зйомки їздила наш адміністратор Марина Анатоліївна. Там була сім’я з Кіровоградської області, яка не мала де жити. Мама з сестрою і маленькою дитиною розповіли, що змушені тулитися у колишній вбиральні.

Ведучий програми запитав, чи не міг би наш «Дім Мами» допомогти.  В цей час всі троє безхатченків стали на коліна перед адміністратором центру «Дім Мами» пані Мариною. Звичайно, їм не могли відмовити.

Відео дня

У ванній милися утрьох

Поведінка прибулих видалася підозрілою тоді, коли вони ходили митися у ванну. Робили це разом утрьох. До того ж, зачинялися там надовго. Коли пані Марина запитала, для чого вони так роблять, ті відповіли, що така у них звичка.

Тепер я можу припустити, що в цей час вони фотографувалися, — каже пані Марина. Дивувало ще й те, що мама Ольга часто матюкалася.

Якось одна з сусідок зайшла до них у кімнату, коли мама з сестрою тримали у руках планшет. Побачила на екрані оголені фото усіх трьох мами, сестри й  навіть малої дитини. В цей час Ольга виставляла фото в Інтернет і листувалася з якимись чоловіками.

Коли про це дізналася адміністратор центру, вирішила перевірити отриману інформацію.

— Я заніміла від побаченого, каже пані Марина.  Особливо вразила фотографія голої дитинки нашої прибулої мамочки. Та сфотографувала її з розчепіреними ніжками. У такій позі просив зробити знімок, вибачте, якийсь козел, як інакше можна назвати такого чоловіка, з яким жінка листувалася. До сліз стало шкода маленьку дитину. Вона хороша. Вона активна. У мене самої молодша дочка такого самого віку. Горло так стиснуло, що я слова не могла сказати.

Пані Марина перезняла частину знімків і фрагменти листування на свій мобільний телефон. Щоб  мати підтвердження побаченого. Каже, раптом жінка звинуватила б її в тому, що зводить наклеп.

З листів стає зрозуміло, що фото робили у тих позах, у яких їх хотіли бачити чоловіки, продовжує співрозмовниця. Відправляли  знімки з двох адрес мами і її сестри. 11-річна дівчинка на ім’я Таня у школу не ходить. За ті два дні, які вони провели у нашому центрі, ми ще не встигли оформити її на навчання. Та це не завадило їй опанувати ази комп’ютерної грамотності.

Приголомшена такою інформацією, Ольга Череватова повідомила про виявлений факт у поліцію та у службу у справах дітей. Ті приїхали до центру і забрали з собою порнотрійцю.

— Коли мамочка зрозуміла, що приїхали по її душу, стривожилася, розповідає пані Марина. Запитала, чи не заберуть у неї дитину. Я кажу, а чому мають забрати? Вона щось хотіла пояснити, але в кімнату зайшли поліцейський і працівниця соцслужби і попросили йти разом з ними.

Поліцейські доправили усіх трьох до лікарні на обстеження. Мабуть, не сподівалися, що ті звідти втечуть. Як повідомили у відділі комунікацій обласної поліції, вже наступного дня жінка з дітьми знову поїхала в Київ на ту само програму «Сироти народжують сиріт».

— У нас не було підстав її затримувати, пояснили в поліції. Кримінальне провадження не відкрито, повідомлення про підозру не оголошено…

Найкраще було фотографуватися у Києві в готелі

Порноматуся погодилася спілкуватися з журналістом RIA. Розмова відбувалася на подвір’ї лікарні. Разом з нею вийшла сестричка і дочка, надзвичайно активна дівчинка безперестанку бігала довкруг. Жінка не приховує, що робила оголені фото і виставляла в Інтернет. Для чого?

— Сподівалася, що так скоріше вийду заміж, каже вона. Деякі чоловіки писали, що після того, як добре розгледять мене, то візьмуть до себе і будуть жити зі мною. Я вірила, що так може бути. Перший чоловік дуже бив, знущався наді мною, втекла від нього. Хочеться знайти когось кращого.

Її уважно слухає сестра і весь час мовчить. На запитання, чому не ходить до школи, каже, що раніше ходила. Цікавлюся, хто навчив на комп’ютері працювати. Відповідає, що сама, а чого не знала, сестра підказувала.

Ольга пояснила, що найкраще фотографії було робити в Києві в готелі, коли приїхали на передачу. Бо там велика ванна.

— Я фотографувала Таню і дочку, а Таня фотографувала мене, говорить жінка. Робила фотографії, бо хлопці просили.

Одне питання так і залишилося без відповіді. Жінка не змогла пояснити, для чого роздягала і фотографувала сестру та малу дитину. Стверджує, що гроші за оголені фотографії їй не платили.

У неї є мама, яка також була на передачі, а потім приїжджала з ними у Вінницю. Наступного дня поїхала, бо має якусь роботу. У селі в Кіровоградській області проживає тітка. 

Підстав для їх затримання не було

 Керівник відділу комунікацій обласної поліції Анна Олійник:

У діях цієї жінки вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого статтею 156 ККУ «Розбещення неповнолітніх», каже Анна Олійник.  Покарання за цією статтею передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.  Якщо підозри підтвердяться, буде порушено питання перед соціальною службою про ізоляцію дітей від матері. У ході розслідування слідчі дадуть правову оцінку діям матері. Вилучені знімки направлять на експертизу і у разі, якщо експертиза підтвердить, що це порнографія, матері доведеться нести відповідальність ще й за поширення порнографічних знімків. А це ще одна стаття кримінального кодексу. На даному етапі слідство тільки розпочато, збираються докази, на підставі яких жінці може бути оголошено про підозру у вчиненні даного правопорушення. Лише після цього слідчий може клопотати перед судом щодо обрання для матері міри запобіжного заходу на період слідства. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    А чого героїв закрили обличчя. Крахна повинна знати.
  • Ярмоленко Александра

    Боже мой ,какая им помощь,у этой горе мамаши давно пора ребенка забрать ,и простерилизовать ,что б не рожала больше ради денег,она только на пособие и живет!!!
  • Юлия

    Пппп
  • Юлия

    На какую программу в Киев они ездили и как найти выпуск?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up