Помер голова спілки письменників Віктор Баранов

Помер голова спілки письменників Віктор Баранов
Сьогодні, 30 липня, після важкої хвороби на 63 році помер голова Національної спілки письменників Віктор Баранов.

Віктор Федорович Баранов народився 14 жовтня 1950 році у селі Кривушах Кременчуцького району. У 1974 році закінчив філологічний факультет Київського університету ім. Т. Шевченка. З 1983 року він працював секретарем Національної Спілки письменників України.

Баранов також був головним редактором літературного журналу «Київ» та віце-президентом Товариства «Україна-Румунія».

- Віктор Баранов був хорошим прозаїком, талановитою людиною. Тільки почав виходити на світові обсяги, - каже голова Вінницької обласної організації Національної спілки письменників України Михайло Каменюк.  - Баранов підтримував вінницьку організацію, за його допомоги відбувалися різні заходи у області. Жаль, помер у розквіті сил, - розповів Михайло Феодосійович.
 

Відео дня

Також Каменюк зауважив, що спілка зараз переживає не найкращі часи. Хто стане наступним її головою,  невідомо,  це вирішать члени спілки.

- У області є гідні люди, чоловік п’ять, які б могли очолити спілку, адже наразі обласна  організація є найстабільнішою в Україні, - повідомив Михайло Феодосійович.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up