Почому свято? Ціни на плюш, валентинки та квіти

Почому свято? Ціни на плюш, валентинки та квіти
У перед день святого Валентина у Вінниці справжній бум на валентинки та квіти. 20minut з’ясовували у скільки вінничанам обійдуться привітання коханих.

- Все, що сьогодні не куплять завтра розберуть, - каже один з продавців квітів на Соборній. - Беріть тюльпани, сьогодні по 20 гривень.
Продавці розповідають, що ціни на квіти завтра, звичайно, виростуть, але не критично.
Сьогодні, 13 лютого, тюльпани та хризантеми продають по 20 гривень. Ціни на троянди різні: від 20 до 50 гривень. Неподалік торгують фіалками. Вони коштують по 50 гривень.
У торгових центрах валентинки та плюшеві медведі - найходовіший товар. Спеціально для цього навіть встановили тимчасові місця продажу.
- Валентинку можна купити і за 50 копійок, і за 50 гривень, - розповідає одна з продавців. - Все залежить від того скільки ви готові витратити.

Біля прилавків з валентинками людей багато. Черга затримується, бо покупці довго обирають.
- Мені такі валентинки не подобаються, - каже вінничанка Вікторія. - Це якась циганщина: червоні, обліплені блискучим. Краще вже медведика плюшевого купити, або щось з хендмейду.
Плюшевих медведів на вітринах теж багато. Найдешевші від сотні гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Да, багато роз не накупишся за 50 грн.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up