Площу Гагаріна закінчують ремонтувати та незабаром пустять трамваї

Площу Гагаріна закінчують ремонтувати та незабаром пустять трамваї

Трохи більше десяти днів закінчилося до офіційного завершення ремонтів на площі Гагаріна. Будівельники кажуть, що встигнуть до першого вересня і кажуть, що з наступного тижня новою колією поїдуть трамваї за маршрутом “Барське шосе-Залізничний вокзал”.

- Все встигнемо, я вам як охоронець обіцяю, - каже охоронець, який назвався Петром. - Дивіться, хлопці вже закінчили з колією, зараз вкладають плитку. Он там роблять новий асфальт. І вже з 24 серпня через площу почнуть курсувати трамваї.

Дійсно, робота на площі Гагаріна кипить. Робітники в посиленному темпі дороблюють усе, щоб одна з головних транспортних розв’язок міста була готова до 1 вересня. Будівельники укріплюють підпірну стінку, що зробили біля тротуару. Зварювальник посилює шви між рейками. А робітники з “Шляхобуду” вкладають новенький асфальт, по якому вже їздять тролейбуси.

Previous Next

Відео дня

- Як з ремонтами? Все гаразд. Я з бригади, яка укладає колію, - сказав чоловік, але відмовився називатися. - З понеділка по новенькій колії поїде трамвай “четвірка”. Також буде їздити реверсивним маршрутом по одній колії. (маршрут “Залізничний вокзал - Барське шосе - авт.). А тимчасову колію ми демонтуємо та заасфальтуємо дорогу на Хмельницьке шосе.

Previous Next

Нагадаємо, з початку літа триває реконструкція площі Гагаріна, на яку витратили 34,5 мільйони гривень. Більша частина з цих коштів отримана з Державного фонду регіонального розвитку. За цей час повністю замінили рейки та більшу частину асфальту.

Після - зробили нову зливову каналізацію та дренаж. Щодо того, чи запустять підземний торговий центр (“Мавзолей”, як його називають у народі, який підтоплювали грунтові води ) - то у “Вінницькій транспортній компанії” заявляють - ремонт площі Гагаріна “Мавзолею” не стосується.

Читайте також:

Площу Гагаріна відремонтують до вересня. “Мавзолею” це не стосується

Чи встигнуть доремонтувати площу Гагаріна до першого вересня?

Ремонт колій на площі Гагаріна: закладено першу плиту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    хай би так і залишили без плитки трамвайні рейки і зробили тільки переїзди там, де машини мають повертати. Нічого по коліях їздити
  • Анонім

    Зливові решітки, як водиться в Вінниці, рукожопі робочі ставлять на горбочках, щоб туди не дай бог вода не затекла, як біля мавзолею, так і під пятиповерхівкою. Моргунов ходить там, що не можна побачити цю халтуру?
  • Анонім

    "Трохи більше десяти днів закінчилося до офіційного завершення ремонтів"

    Ты хоть сам читаешь что написал?

  • DINOSAURofficial

    Вангую что весной плиточка возле рельсов раком станет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up