Перший бізнес-форум у Вінниці. Більше 400 підприємців вивчатимуть споживача

Перший бізнес-форум у Вінниці. Більше 400 підприємців вивчатимуть споживача

Смаки, настрій, бажання споживача - які вони, як змінюються, як реагувати на зміни.  У “Плеяді” 22 вересня вінницький бізнес отримає відповіді та погляд на поведінку споживача від кращих спеціалістів країни. 

Перший бізнес-форум присвячений темі: Сучасний споживач – тренди 2016/2017. Це головна бізнес-подія року для більш ніж 400 власників бізнесу, управлінців, маркетологів, PR-менеджерів, підприємців та стартапів Вінниці. 


Структура бізнес-форуму буде складатися з трьох тематичних панелей. Перша присвячена змінам у поведінці споживача, ринку праці, доходам населення, попиту - що є стратегічною інформацією для бізнесу. Буде багато цінної статистики та соціології. Друга панель ознайомить учасників з поведінкою споживача в інтернеті. Третя - приділить увагу регіональним та українським стартапам. Спікери, які відкрили власний бізнес в інтернеті, стали лідерами у своєму сегменті, презентують живі кейси, розкажуть, як вони переборювали проблеми та ростили свій бізнес. У перерві між виступами буде авто-паті, де підприємці в невимушеній атмосфері зможуть поспілкуватися, обмінятися досвідом, завести нові знайомства. 


- У програмі заплановано 14 спікерів, вибір яких був продиктований тематикою форуму, та безперечною авторитетністю в своїй галузі, -  розповідає генеральний директор RIA Олег Горобець. - Це діючі підприємці, власники бізнесу, директори напрямків. Для них бізнес-форум є майданчиком, де можна щось донести до великої і надзвичайно впливової аудиторії. Наприклад, спікером форуму буде Андрій Длігач, це напевне батько українського маркетингу. Він - один з перших заснував українську маркетингову агенцію, зараз вона називається Advanter Group. Віталій Ткаченко, директор з маркетингу АЗС WOG. Ігор Адашевський - засновник і провідний спеціаліст власної компанії, консультант. Він спеціалізується на побудові УТП (унікальна торгова пропозиція), це базова цінність, яку бізнес пропонує своїм клієнтам. І на моє суб’єктивне переконання, він здатен донести ідею того, як правильно потрібно будувати і сформулювати словами, на картинках УТП для бізнесу.   

Відео дня

Зареєструватися можна на сайті  bizforum.vn.ua. Квитки коштують 600 грн. Кількість місць обмежена (430), уже зареєстровано 250. 

Таїсія Левченко, засновник консалтингової компанії "ДіяТИ":
- Кому буде цікавий бізнес-форум? Тому, хто шукає. Дуже важливо, на кого з самого початку людина буде рівнятися. Хто ті люди, з кого вона буде брати приклад. Є люди, які мають бізнес і сидять на місці. А є ті, хто багато досяг і все одно вчаться і діляться знаннями. Сама ідея бізнес-форуму - це і вчитися, і ділитися. Тому я впевнена, що буде точно цікаво молоді, не лише за віком, але і тим, хто молодий душею. Приходьте, спілкуйтеся, опиляйтеся, "думайте про колег". Впевнена, буде цікаво.

Олександр Печалін, голова спілки підприємців “Стіна”:
- Ми колись опитували наших підприємців, який інтерес у них знаходитися на такого роду заходах. І прийшли до висновку - основна користь такого заходу, це зібрати свої думки. А ще нові знайомства, налагодження контактів, які потім  вистрілюють. У результаті - з’являються нові цікаві товари, послуги, речі. Взагалі дуже приємно знаходитися в своєму середовищі, спілкуватися з людьми, які рухаються в одному напрямку. 

Наталя Каправа, маркетолог генерального партнера бізнес-форуму, будівельної компанії Авалон.Інк.:
- Перший бізне-форум, це вдалий приклад створення бізнес платформи Вінниці. Де зможуть поділитися своїми знаннями і досвідом підприємці, топ-менеджери, маркетологи. Це можливість отримати нові ідеї, формули успіху. Такі форуми об’єднують і дають можливість відчути силу для змін економічного життя міста.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Оскар

    "авто-пати"? Сириусли? Организуйте для своих журналистов фотокурс и курс по грамматике, а то читать вас уже противно
  • Кононенко Виталий

    600 грн Это очень дорого для подобного действа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up