Перед Укртелеком будують торгово-офісну будівлю

Перед Укртелеком будують торгово-офісну будівлю
«З 23 по 24 березня в центрі Вінниці біля будівлі Укртелекому, що на Соборній, 10, відокремили територію бетонними блоками. Захопили навіть тротуар, пішоходам залишилось всього 2,5 метра! Цікаво, що відбувається?»

Таку новину в рубриці “Від читачів” розмістив хтось із вінничан. 
Як розповів журналісту RIA головний архітектор міста Олександр Рекута, інформацію щодо планів забудовника можна прочитати на інформаційному щиті, який має бути на місці забудови. У свою чергу він додає, що інвестор має необхідні дозволи, а ділянка свого часу була взята в оренду через аукціон.

Як уточнили в департаменті комунального майна, за користування ділянкою інвестор платить 81 тисячу гривень на рік, не рахуючи індексацію.
- Право оренди  було продано в липні 2013 року, термін оренди – до 2023 року, - каже директор департаменту Ігор Шутак.
Площа ділянки – 650 м кв. Призначення – торгово-офісна будівля, висотність якої має не перевищувати 3-4 поверхи.
За будівництвом біля Укртелекому обов’язково прослідкують журналісти RIA.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    було б непогано почути у Вінницькому телебаченні коментарі тих хто узгоджував це будівництво і давав відповідні дозволи! А ще дійсно, ну дуже цікаво що це за ціна 80 000 грн за рік, в центрі міста! Та ще до 2023 року. Це смішно просто! Нічого не бояться! Ну просто не потрібно бути спеціалістом і працювати десь у відповідній сфері щоб побачити що тут хтось комусь мастив щей так щедро помастив!
  • Смайлик

    все это время там машины припаркованные стояли и всем было всеравно, а сейчас паника. меряют бегают

    Анонім reply Смайлик

    дійсно стояли інколи машини, але там був тротуар! Вранці наприклад по ньому ну дуже багато людей ходять, хто на роботу хто на навчання. А тепер зробили тунельчик, по якому доречі навіть одна матуся з коляскою не проїде, тому як люди навпроти будуть також йти.

    І не забуваємо про велосипедистів яких у нас з кожним роком все більше і більше (і маленькі і дорослі) які також їздили цим широким (шикарним) тротуаром. Адже по дорозі та щей на соборній не всі поїздять (задавити можуть наші "вічливі" водії, стосується тільки хамів нормальних прошу ігнорувати бо в нас і нормальних багато!) так що не треба тут ля-ля!

    Смайлик reply Анонім

    тонели делают для вашей же безопасности, подобное на театральной никого не трогало вродебы, а стояло там очень долго.



    а веловоды пусть определяться сначала, где они ездят. Им выделяли-выделяли тротуар, а они как ездили по проезжей части, так и ездят. И быкуют при этом.
  • lvlind

    А когда происходил аукцион, и кто на нем участвовал? За 81к в год и я хочу там орендовать землю. Как для центра города - это почти бесплатно.
  • Смайлик

    ах, всеголишь 2,5 метра!!!! 5 рожалок с колясками в ряд не влезут жеж!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up