Павло Дуров вже не гендиректор «ВКонтакте»

Павло Дуров вже не гендиректор «ВКонтакте»
Павло Дуров покинув посаду керівника соціальної мережі «ВКонтакте». 21 березня цього року Дуров направив заяву про звільнення за власним бажанням, яку задовільнили рівно через місяць

Про свої наміри покинути пост гендиректора «ВК» Павло Дуров оголосив 1 квітня на своїй сторінці в соцмережі. Пояснював це тим, що його свобода дій в управлінні компанією значно скоротилася через зміну акціонерного складу ВКонтакте в квітні 2013 року.

3 квітня стало відомо, що Дуров передумав покидати пост і направив членам ради директорів відповідний лист, в якому відкликав заяву про звільнення. Пізніше він сказав, що повідомлення в соцмережі про відхід з посади генерального директора було просто першоквітневим жартом. «Вітаю з минулим святом всіх, хто вирішив, що я дійсно добровільно піду у відставку» , - написав він.

 

Але виявилося, що, незважаючи на повідомлення Дурова, він не відкликав поданої ним 21 березня заяви про відставку.

Відео дня
> «Ми з подивом дізналися від «ВКонтакте», що заява Павла про відставку не була відкликана, і компанія змушена по закінченні місячного терміну її задовольнити, - цитує «Лента.ру» слова генерального директора компанії USM Advisors, що володіє через Mail. ru 52 відсотками ТОВ «ВКонтакте» Івана Стрешинського, -  Ми шкодуємо про рішення Павла піти з позиції генерального директора «ВКонтакте» , і сподіваємося, що він прийме пропозицію компанії зайняти посаду головного архітектора соцмережі»/

На сторінці Павла Дурова в ВК у графі кар'єра поки що значиться "команда ВКонтакте. гендиректор"

 

До речі, 295 552 людей ВКонтакте позначили Вінницю, "своїм містом"
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    І скільки з них клонів?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up