Обшуки у вінницьких екс-регіоналів сьогодні провела прокуратура і СБУ

Обшуки у вінницьких екс-регіоналів сьогодні провела прокуратура і СБУ

Середа, 13 липня - день політичного скандалу. Поки що тихого... Тільки сьогодні вісім обшуків провели у колишніх вінницьких «регіоналів» і тих, хто з ними був пов’язаний. СБУ і прокуратура шукають кінці до «тітушок»…

«Прокуратура Вінницької області спільно з управлінням СБУ у Вінницькій області провела спецоперацію по виявленню доказів стосовно відправлення «тітушок» для участі в акціях у м. Києві» - так це звучить офіційно. За інформацією прес-служби прокуратури, досудове розслідування триває з 19 лютого 2014 року. І ще офіційні цифри:

«За весь час розслідування слідчими допитано понад 1 500 осіб, проведено 13 обшуків, у тому числі сьогодні – 8, здійснено тимчасові доступи до документів, перевірено використання коштів з державного бюджету посадовими особами Вінницької обласної державної адміністрації та УМВС України у Вінницькій області за період з 01.12.2013 по 01.03.2014, постійно проводиться моніторинг інтернет-ресурсу щодо можливого встановлення фактів організації виїзду груп молоді «тітушок» до м. Києва для придушення мирних акцій протесту».

Чому саме тепер, коли минуло стільки часу, почалися обшуки? Чи пов’язано це із призначенням Юрія Луценка Генпрокурором? Чи все ж таки причина у виборах,  які наближаються? Про Порошенків - сина й батька, про допитаного екс-губернатора Мовчана.... А ще про вінницьку політику і про футбол – інтерв’ю з колишнім членом Партії регіонів, екс-головою Вінницької обласної ради – Сергієм Татусяком – його «Не очень публичное мнение».

Відео дня

P. S. Інтерв’ю записували у п’ятницю. Наскільки відомо, Сергія Татусяка не допитували і обшуків не проводили.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Holliday Doc

    та показуха натуральна. Вони б ще через 10 років згадали. Всі тільки сидять на папках з документами і чекають коли ж прийдуть з обшуком і їх заберуть)))) Смішні)))
  • Ruslan Petrovich Shalom

    Ого.. Згадали...

    У мене знайомий відправляв "тітушок " на Київ... Хаха

    Просто Ярік reply Ruslan Petrovich Shalom

    (Не дописав) дуже прикро , що справді ШУКАТИ починають тільки зараз... Дуже прикро((
  • Анонім

    З Мовчаном все зрозуміло. Був головою ОДА, очолював ПР, а ось за що у Побережця обшукували по кільком адресам?? Він же був простим виконавцем. Сказав Мовчан вести тітуханів - він і віз. Він був просто виконавцем. Йому "перевищення службового становища" точно не пришити. Нехай краще у Мовчана шукають
  • dart

    У Мовчана вчора весь Кряж перевернули

    dart reply dart

    Мовчан коли був головою обласних регіоналів не придумав нічого кращого як приписати їх на своїй бізнес базі. Думав що буде вічно. Ось тепер і шукають у нього чорну бухгалтерію. Яку він за 2 роки давно прогуляв )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up