Обличчям Вінниці стала Катерина Томчук, а кращим фотографом Валентин Порохняк

Обличчям  Вінниці стала Катерина Томчук, а кращим  фотографом Валентин Порохняк
Сьогодні, 21 квітня у Вінниці відбувся фінал конкурсу «Чарівна мить жіночої краси-2013». Конкурс визначив кращого фотографа року, кращу модель року та обличчя Вінниці 2013.

Конкурс  триває вже три  роки поспіль. Його засновником став відомий вінницький фото-художник Володимир Козюк.  З кожним роком він набирає все більшої і більшої популярності не лише серед вінничан, а й серед всіх українців та навіть красунь та фотографів за межами України. Цього року у  конкурсі прийняли участь 75 міст та 12 країн. Всього, на конкурс надіслали свої фото 700 учасників.
Нагородження переможців пройшло на найвищому рівні. У кафе «Спорт-тайм» організатори створили справжню по весняному вишукану атмосферу.   
Обличчям Вінниці 2013 року стала Катерина Томчук.  Кращим фотографом року став Валентин Порохняк. Його фото, де дівчина грає на скрипці під снігопадом виявилось найкращим.
Кращою моделлю стала Роксана Конюк з Києва. У номінації «Ти дивовижна як життя» перемогу здобула Юлія Сікорська. В номінації
 «Ти чарівна завжди» кращою стала Катерина Патлова з Києва. У номінації  «Ти наче ранкова роса» перемогла Олександра Матковська. Дівчина також є переможницею цьогорічного конкурсу міс студентство Вінниці. Вона заспівала для Володимира Козюка пісню «You simply the best».  У номінації «Твій ніжний образ» перше місце посіла Олена Марценюк.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    Каждый пиарится как может,Козюк понял жизнь))-там действительно все свои или приближенные-он "запрошує" и на эти маски-шоу и скорей всего в свою жизнь нужных людей,кто может пробить где-то,в чем-то...вобщем лозунг таков- без выгоды ни туды и ни сюды!Для себя он молодец-со стороны не мешало бы на себя посмотреть-неповоротливый шарик с претензией на исскуствоведа,мда...ценитель прекрасного вашу мать...Придумайте что-нибудь другое-эти Ваши фотоссесии с любовницами денежных мешков кроме Вас никому не интересны.Грустно и смешно.

    Anonymous reply Anonymous

    Вам бы с этим шариком неповоротливым на татами выйти, тогда и увидели бы, кто не поворотливый.)
  • Anonymous

    х-ня х-нёй
  • Anonymous

    а чого немає фотографії, на якій Козюк карячиться в шпагаті?

    Anonymous reply Anonymous

    Это же пока ещё не порносайт. Хотя....
  • Anonymous

    Очень понравился коммент на одном из ресурсов поводу данного мероприятия. Не могу не процитировать: "Уже давно отсмеялись с этого очередного "международного" "конкурса"-междусобойчика дилетантов во всех отношениях - любой любительский фотосайт в Интернете на две головы выше и даст сто очков форы в творческом плане этому помпезному и понтогонному действу случайных людей. К сожалению - это очередная винницкая "массовая" культурологическая позоруха, доказывающая глубину загона культуры на Подолье при наличии в реальности такого количества талантов и творцов. что вряд-ли какая часть земного шарика может с нами конкурировать во многих областях искусства." А от себя хочется добавить: господин Козюк, уймитесь, вас и так везде слишком много... К тому же зачем это все "конкурсом" обзывать, если выигрывают все равно все ваши работы)) Получается, Козюк на конкурс принимает свои фото и за них же и голосует) Смех.

    Anonymous reply Anonymous

    Какие высылают, такие и принимаем, если я фотографировал многих девушек и им нравятся эти фото, то это уже их право давать их на конкурс или нет. Я же там как фотограф не беру участия.) Ненравится как я организовал, приходите, меняйте, делайте лучше, вносите предложения, вплоть до того, что если Вы такой умный и смелый можем дать узды правления в ваши руки! Сделаете как хотите, а мы посмотрим, ели у вас получится поддержим! Только вонять из за угла, это уже не очень красиво, это так, понты дешевые. Что касается участие, так приглашали всех желающих, кто хотел, тот участвовал, а кто нет, приглашаем! С воркуты и Таганрога шлют, а тут на месте не могут, а потом завидуют и пишут чушь всякую!

    Anonymous reply Anonymous

    вот вот ..как партизаны всё запрятались и воняют
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up