Новий державний вихідний - 14 жовтня. Хто у Вінниці працюватиме, а хто - ні

Новий державний вихідний - 14 жовтня. Хто у Вінниці працюватиме, а хто - ні
Верховна Рада зробила 14 жовтня святковим неробочим днем. З державними установами все зрозуміло, а чи буде вихідний для тих, хто працює в приватних фірмах.

Журналіст 20minut.ua опитав дев’ять установ, які мають різну форму власності. Чи дадуть вони вихідний своїм працівникам?

Великі підприємства-виробники відпочиватимуть. У "Авісі" та "Володарці" розповіли, що для усіх своїх робітників зроблять вихідний. У "Вінницяобленерго" та "Вінницягаз" працюватимуть лише диспетчери та аварійні групи.

Що стосується банків, то у «ПриватБанку» працюватимуть лише два чергових відділення, а у всіх інші працівники на роботу не виходять.

Відео дня

- 14 жовтня клієнти зможуть отримати банківські послуги в двох чергових відділеннях «ПриватБанку» у Вінниці: в “Магігранді” та “Скайпарку”, - каже прес-секретар «ПриватБанку» Ірина Ярошинська. - Усі інші працівники банку будуть відпочивати, але це ніяк не позначиться на клієнтах, які хочуть отримати наші послуги.

А от в  «Укрсиббанку» розповіли, що  працювати 14 жовтня у них вихідний. І усі відділення будуть закриті. А 13 вони матимуть скорочений робочий день.

Що стосується медичних закладів, то комунальний Діагностичний центр на Київській не працюватиме. А в приватному «Статусі», відповіли, що прийматимуть пацієнтів у цей день. Лише графік прийому лікарів попросили уточнити ближче до середи.

Не працюватимуть на свято Покрови навіть айтішники. Працівник аутсорсингової IT компанії Ciklum розповів, що компанія поважає трудове законодавство і всі державні вихідні у них неробочі. 

Опитування в групі Новини Вінниці 20minut.ua. З 241 людини на роботу піде 118, решта - відпочиватиме.  


14 жовтня – День захисника. 23 лютого святкувати не будуть

14 жовтня 2014 року президент України Петро Порошенко указом скасував святкування 23 лютого Дня захисника вітчизни. При цьому він заснував відзначення 14 жовтня - Дня захисника України. За словами Порошенка, 14 жовтня - день, який раніше був одним з найголовніших свят запорозьких козаків. Народні депутати підтримали ініціативу Петра Порошенка та проголосували за щодо встановлення святкового дня - День захисника України. Жителі України в середу, 14 жовтня 2015 отримають додатковий вихідний день. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Дарья

    А як що до журналістів, у вас буде вихідний, у пологовому будинку, лікарні? Будуть чергові?
  • Тарасюк Елена

    не все айтишники отдыхают 14 октября. Некоторые фирмы перенесли этот выходной на пятницу 16-го.
  • Анонім

    ждёмс носки и трусы в подарок...

    Грабовий Олександр reply Анонім

    Які достатки, такі й подарунки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up