Нетверезу жінку, яка хотіла покататись на льоду, затримували чотири поліцейських

Нетверезу жінку, яка хотіла покататись на льоду, затримували чотири поліцейських

Жінка, яку не випустили покататись нетверезою  із дитиною на каток, блокувала роботу закладу і побила поліцейського. Відео з затримання дирекція "Льодового клубу" виклала в інтернет, а відвідувачів занесла до "чорного списку". Інцидент стався 16 липня, на компанію відпочивальників завели справу по двом статтям: порушення громадського порядку та злісна непокора при затриманні поліцією.

- До нас прийшла компанія: дві жінки з дитиною і чоловік. Одна з жінок захотіла покататись на катку з дитиною але до цього вони пили пиво на літньому майданчику, офіціанти підтвердили. За нашими правилами, людей напідпитку на льод не пускаємо, це небезпечно і для них і для інших відвідувачів, - розповідає директор "Льодового клубу" Віктор Вівсюк.

Пропозицію прийти наступного дня, або покататись дитині з інструктором, за словами директора, мама проігнорувала, і намагалась самостійно пройти на каток з різних боків.

-  Коли в неї не вийшло, вона  почала всіх «звільняти», погрожувати зв’язками, - каже директор. - Я запропонував їй "Книгу скарг і пропозицій", але вона нічого там не написала. Обидві жінки ти години блокували двері входу в касу для решти відвідувачів. Нікого не пускали, мовляв, якщо ми не покатаємось, то ніхто не покатається.  Я тричі повторив правила, а після ненормативної лексики в мою сторону попередив, що викликаю поліцію. Екіпаж приїхав за 10 хвилин. Поки їхала поліція, компанія купила ще пива та сиділа на літньому майданчику.

Відео дня

Як розповідає далі Віктор, поліцейські зачитали їм їх права, але компанія почала і їх "звільняти". Одного з поліцейських жінка вдарила в груди. На неї одягли наручники, інша кинулась "захищати" подругу. Чоловік однієї з жінок єдиний з їх компанії розумів, що вони не праві. І намагався  заспокоїти їх, але жінки його ігнорували.

Відео затримання адміністрація "Льодового клубу" виклала на ютуб-канал. Запис вже набрав 6 тисяч переглядів.

- У п'ятницю, 22 липня,  вдень одна з жінок приходила і переді мною та адміністрацією закладу особисто просила пробачення зі слізьми. Просила забрати відео з інтернету, - каже Віктор. -  Ми вибачення прийняли, але сказали, що забрати відео з соцмереж не можемо, а з ютуб-каналу не будемо. Даних персон додали в список небажаних відвідувачів закладу. Як нам пояснили працівники поліції, справа відкрита за двома статтями: порушення громадського порядку і злісна непокора при затриманні працівниками поліції. Ми готові забрати відео після суду,  коли їх покарають.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (35)
  • Анонім

    А причем тут "заведения"? Кабаки никакого отношения к Ледовому Клубу не имеют. У них свои хозяева и ставят их согласно полученного "дозвилу" там, где разрешили. Продавать или нет спиртное в парке это уже другой вопрос. А не  пустили на лед совершенно справедливо. Сломала бы себе кости или голову разбила - потом выплачивать ущерб ей... Задерживать надо было обеих "дам", за мат и публичные оскорбления полицейских. К сожалению, "понты" еще те "прохвессионалы". Это ж сколько нужно времени двум здоровенным бугаям, чтоб одеть наручники неадекватной тетке?! Но беда даже не в этом. Беда в том, что после так называемого "наздобуття", малограмотное базарное  вообразило, что "оно теперь право имеет". А поскольку оно от рождения, то все его права реализуются  матюками в общественных местах, угрозами "всех уволить" и прочей, по его мнению, "демократией". Огромный штраф, который от души наложит "наш самый справедливый суд" на эту гоп-компанию, надолго отобъет охоту пить дорогое кабацкое пифо с катанием на коньках и переведет всю семейку на постную картошку с бабкиного огрода.

    макс reply Анонім

    Сам кабак с бухлом как раз внутри Ледового клуба http://katok.vn.ua/kafe-slivki-menu/

    А на улице его летняя площадка

    Анонім reply макс

    макс-шпион !!! это все знают !!! мы все ходим в парк :-) :-) прикинь

    Анонім reply макс

    Ну и что? Нормальные люди употребляют "горячее спиртное" ПОСЛЕ катания на льду. Кто-то проводит бизнес-ланчи ВМЕСТО катания, в холодке рядом со льдом. А некоторые сначала упивается, а потом лезет на лед, да еще и с диточками... Патрульных "понтов" их керовница позиционирует как "сервисную службу". И это правильно. Быстренько приехали по вызову, запаковали в обезьянник, потом сразу в суд, соточку "необлагаемых" наложили на каждую и отправили отдыхать домой. Таким образом к "культурному отдыху" можно быстро приучить даже обезъян, от которых эти две особи недалеко ушли.

    Анонім reply Анонім

    100%
  • Анонім

    Ледовый клуб - отстой еще тот. Продают пиво, водку и заодно услуги катка. В какой стране мира на катке продают водку ??? Закрыть уродов, а хозяину штраф большой.

    Анонім reply Анонім

    Пиво с водкой и на авто заправке тоже продают. Закрыть заправки и всем хозяевам штраф? Причем тут несовместимость товаров и услуг ?  Купил водку, доехал домой и пей. Совместимость должна быть в голове - и она называется "иметь мозг".

    Анонім reply Анонім

    Ты наверное в парке не бываешь? Тем более на стадионах. Пиво водку и селедку продают все заведения и в парке и по спорткомплексах.  При чем тут алкоголь и спорт? Каждому свое. Хочешь пить - пей, хочешь заниматься - занимайся.
  • Анонім

    Жінок не виправдовую, але питання до дирекції льодового палацу - чому перед входом на ковзанку, у громадському парку продають алкогольні напої?
  • Анонім

    Нашей полиции только с женщинами и бороться. Не оправдываю эту женщину, но почему продается пиво в спортивных учреждениях? На месте женщины, подал бы на уродов в суд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up