«Нарешті ці муки закінчилися»: площу Гагаріна відкрили, а робітників нагородили

«Нарешті ці муки закінчилися»: площу Гагаріна відкрили, а робітників нагородили

Площу Гагаріна після тримісячного ремонту нарешті відкрили. Між собою робітники казали: «Нарешті ці муки закінчилися». Людей, які важко працювали, не зважаючи на спеку, нагородили грамотами та преміями.

Уже завтра для вінничан відкриють трамвайні маршрути, які не обслуговувалися протягом усього літа. А сьогодні, 31 серпня, площу Гагаріна урочисто презентували і відзначили робітників.

На реконструкцію площі, трамвайних рейок та дороги пішло 33,6 мільйонів гривень. З цієї суми тільки 9 млн було виділено з міського бюджету. понад 20 мільйонів надав Фонду регіонального розвитку України.

Подивіться на людей, які реконструювали площу для вінничан. Приймати об’єкт приїхав мер Вінниці Сергій Моргунов та голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій.

Відео дня

Previous Next

А ось як тепер виглядає оновлена площа Гагаріна.

Previous Next

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Борис Максимчук

    Добре що робітників нагородили, бо могли й міського голову!

    DinDin reply Борис Максимчук

    живу рядом...каждый день наблюдала как они в такую жару работали....хорошо что додумались их наградить

    Борис Максимчук reply Борис Максимчук

    Але,  думаю, міський голова й себе не обдлив!
  • Анонім

    Первый ливень покажет качество ремонта (не говорю, что плохо)! Ждем
  • Криштопівка

    Будь ласка, не відміняйте рейси тролейбуса нр 15 після 20.00.

    Мешканці району 6-ї школи, Ширшова, Винниченка, пров. Новопрорізного, Зорі,  масивну між 45-м заводом і військовою частиною уже звикли ним їздити додому ввечері і знають (або мають записаний) розклад у вечірні години з сайті вінницькій трамвай.

    Дякуємо
  • Oleksandr Stoliarov

    Цікаво, скільки заніс Продивус Моргунову та Гройсману, щоб ті порішали питання водовідведення від підземного торговельного центру)

    Вангую, швидке відкриття торговельних площ в "мавзолей-моллі"

    Denchik reply Oleksandr Stoliarov

    Для этого и затеяли такой ремонт

    Oleksandr Stoliarov reply Denchik

    Тут навіть швидше Гройману заносив, адже бабки в основному виділялися із загальнодержавного фонду, так як і на Проспект Космонавтів, тобто Гройсманом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up