Наліпками помічали на Соборній неправильно припарковані автівки

Наліпками помічали на Соборній неправильно припарковані автівки
Вінницькі активісти разом з даішниками провели акцію «Паркуйся за правилами». Порушників чекав сюрприз з поміткою «Зупинка заборонена» на машині.

Сьогодні, 5 березня, по вулиці Соборній водії, які залишили свою автівку як попало, повернувшись до машини дещо знаходили на передньому склі під двірниками. Це була наліпка зі словами «Зупинка заборонена».

Як розказують у прес-службі ДАІ, сьогоднішня акція «Паркуйся за правилами» таким чином позначила понад сотню неправильно припаркованих автівок по вулиці Соборній, Грушевського та Театральній. Мета цього заходу, за словами даішників – навчити порушників правилам зупинки. Адже неправильно припарковані автівки створюють затори на дорогах та інші незручності, які інколи призводять до ДТП.

Водії та пішоходи підтримали такий захід та погодились, що це дієвіше ніж штраф.

Відео дня

Як зазначають працівники ДАІ, протягом 2015 року склали понад 300 адмінпротоколів за зупинку, де зупинка заборонена.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Дарья

    Шо за цирк з цими наліпками, цим мають займатися даішники, а не активісти і штрафувати, а не ліпити наліпки. Там вообщє на Соборній твориться бєспрідєл. Там ніхто на заборонені знаки не звертає уваги, на скільки я знаю, там мають їздити лише громадські транспорти та таксі, а їздять всі хто попало і паркуються де їм заманеться. Дурдом короче. І ці даішники бояться лишній раз тормознути, шоб потім не влипнути і не натрапити на якусь шишку. Для всіх, значить для всіх має бути закон однаковий.
  • Black

    меня интересует, на что живут все эти активисты-волонтеры, зарплату им вроде никто не платит.
  • Анонім

    Что за страна, когда львиную часть роботы государства выполняют волонтеры. И вроде не начала - 90 годов, и налоги плотим.
  • Дёмин Олег

    а в чем проблема  была  Даи выписать протоколы?

    тойота на последней фотке нарушает сразу несколько правил

    Хотя если подойти с другой стороны есть куда более проблемные места в городе та же Привокзальная, на соборной то машин по меньше

    Кими Райкин reply Дёмин Олег

    На 200м крузаке - чмо в кубе, нет слов какой уе*ан, при пустой парковке слева ему просто впадло, он срал на всех.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up