Набережну, яка «не Рошен» нарешті підсвітять

Набережну, яка  «не Рошен» нарешті підсвітять
На набережній Південного Бугу, від вулиць Соборної до Чорновола до кінця літа встановлять 38 нових світлодіодних ліхтарів. Освітлення, яке не працювало там з 2001 року з'явиться завдяки активним вінничанам, які навесні прибрали набережну та поставили урни. До кінця літа на освітленій набережній мають з’явитись і нові лавочки.

За словами директора КП «Міськсвітло» Вадима Кондрацького, світло встановлять до кінця серпня. Ліхтарі не працюють на набережній ще з 2001 року, після сильного зледеніння. Нові ліхтарі на набережній – заслуга і усіх активних вінничан, які цілу весну власними зусиллями прибирали занедбану набережну та встановлювали урни.

- Ми своєю акцією привернули увагу до цієї набережної, неодноразово зустрічалися з директором департаменту благоустрою і вдячні, що він нас почув. Нарешті світло знову буде на набережній, - каже один із організаторів прибирань на набережній «не Рошен» Віталій Мельник. - Зі свого боку ми плануємо приблизно в ті ж  строки почати встановлювати лавочки до тих урн, які поставили у червні. Грошей, на жаль, не дуже вистачає, бо це все і надалі благодійні внески самих вінничан, але лавочки будуть.

Відео дня

Читайте також:

Вінничани прибирають набережну, яка «Не Рошен»

Дизайн лавочок був спірним питанням, адже сучасні і креативні варіанти  нині це недешеві.  Поки обговорюють економ-варіанти та  сперечаються: зі спинкою чи без.

Так само у планах у вінничан встановити на набережній  таблички з "Правилами поведінки справжніх вінничан". Втім, вінничани відзначають, що кущі, які зрізали навесні, знову виросли.  

Читайте також:

Вінничани перед концертом «Брутто» знову вичищали набережну, яка «не Рошен»

- Самотужки ми їх не змогли викорчувати, а комунальники забарилися. Нам пояснюють, що так і не вирішили, як це побороти. Сипати отруту не можна - все потече у Буг. Зрізати під корінь важко, бо коріння уже глибоко під плитами. Та все ж сподіваємось, якось спільно ми це вирішимо, - говорить Віталій Мельник.

 

   

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up