На провулку Карла Маркса згоріло BMW. Гасили усією вулицею (ВІДЕО)

На провулку Карла Маркса згоріло BMW. Гасили усією вулицею (ВІДЕО)

Сьогодні, близько 21:00 на провулку Карла Маркса у Вінниці зайнялася автівка. Поки приїхали пожежники, полум'я гасили усі, хто опинився поряд.

Відео пожежі виклав на своїй сторінці у соціальній мережі "ВКонтакті" Ростислав Синявський. Хлопець став очевидцем події.

- Я вже підійшов коли горіло, - говорить він. - Кажуть проводка коротнуло. Там небайдужі громадяни допомагали тушити бігали у сусідній магазин набирали води. Кілька водіїв підбігло з інших машин зі своїми вогнегасниками.

 

 

Відео дня
cript type="text/javascript"> (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//vk.com/js/api/openapi.js?125"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'vk_openapi_js')); (function() { if (!window.VK || !VK.Widgets || !VK.Widgets.Post || !VK.Widgets.Post("vk_post_10659537_5010", 10659537, 5010, 'MLtvv-4jePBWFdDwxsDBBw8JS16f', {redesign: 1, width: 400})) setTimeout(arguments.callee, 50); }());
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Так,а почему у нас Карла Маркса до сих пор не переименованна! Не порядок
  • Анонім

    біда то яка , відро з гайками згоріло. як людині на вулиці стане погано , то більше кинеться їй допомагати ??? куди ви скотилися люди ?
  • Анонім

    через пару дней будет продаваться на автобазаре

    Holliday Doc reply Анонім

    ага, не бит, не крашен )))
  • Анонім

    Хрен там, парень (водитель авто) минут 5 бегал один с ведром, а остальная толпа подоставали телефоны и давай снимать. Только спустя некоторое время, проезжающие мимо водители стали помогать.

    Анонім reply Анонім

    а як вони мали носити не маючи відер? в пригорощі?

    Анонім reply Анонім

    100%. Проехал своей машиной в гараж, минут за 10 до начала пожара.Обратно шел и поразило как стоят машин 20 и все тупо смотрят. Огнетушители дали всего пару водителей, остальные - ТУПЫЕ КРЫСЫ

    Анонім reply Анонім

    Можна питання?

    1. скільки часу ви "зекономили" завдяки машині, якщо ви ще йшли пішки і майже 10 хвилин колупалися в гаражі?

    2. Чому не винесли свій вогнегасник, моралізатор ви наш?

    Анонім reply Анонім

    Для тех кто в "танке"

    1. Машину ставил в гараж, а что я там делаю и сколько - не ваше дело.

    2. Мой РАБОЧИЙ огнетушитель лежит в машине, носить его ссобой я не привык.

    Так нормально?

    Анонім reply Анонім

    треба було побігти і принести його, адже саме це ви хотіли бачити від інших

    Vasyl reply Анонім

    А звідки ти знаєш, що він у тебе робочий. Те що він куплений на ринку або в магазині це нічого не означає, магазин не буде нести відповідальність за цей вогнегасник. Далі, кожен вогнегасник повинен проходити періодичну повірку, відповідно до правил з пожежної безпеки.

    Кими Райкин reply Анонім

    Потому, что рабочий огнетушитель есть в одной машине из сотни. Ты в курсе, например, что раз в год надо проводить его обслуживание?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up