На проспекті Космонавтів уже можна підзарядити смартфон чи планшет

На проспекті Космонавтів уже можна підзарядити смартфон чи планшет
У Вінниці добігають кінця ремонтні роботи на проспекті Космонавтів. Нещодавно його обладнали USB-розетками. Місцеві мешканці задоволені, кажуть, що будуть користуватися.

Новенькі ліхтарі з USB-розетками для підзарядки смартфонів чи планшетів з’явились на проспекті Космонавтів у Вінниці. Працюють гарно, при під’єднанні пристрою індикатор підсвічується червоним світлом.

- Дуже файно, мені подобається, - каже мешканець у поважному віці Вались Глива. – Якщо не ми, то діти будуть користуватися.

Камери відеоспостереження будуть наглядати за збереженням нового обладнання.

Відео дня

- Тут ще потрібно доставити лавочки та урни для сміття, встановити відеокамери та Wi-Fi, - сказав міський голова Сергій Моргунов. - На наступний рік ми передбачаємо в бюджеті міста кошти на реконструкцію другої черги проспекту Космонавтів від Порика до Келецької.

Як відомо, у середині вересня розпочалась перша черга реконструкції проспекту Космонавтів. Початок робіт став можливим після траншу, який отримало місто з Фонду регіонального розвитку. Бюджет реконструкції складає понад 9 мільйонів гривень. Зараз завершується оновлення проспекту довжиною у 468 метрів – від площі з літаком до вулиці Порика.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Дарья

    Багато таких розеток встановили? Тепер головне, щоб вони там як найдовше протримались.
  • Анонім

    Я живу рядом и я рад что сделали очень красивый и ухоженный проспект, гуляю с ребёнком каждый день. То что камер натыкали на каждый столб- ну я не бухаю и не дебоширю , так что мне всё равно. Не могу понять гнев людей ? красиво же ! деньги потратили - ну и слава богу что делают что то , а не всё разворовывают.
  • Анонім

    гланое чтоб селюки не поломали как всегда!

    Анонім reply Анонім

    ось такі, як ти і ламають...

    Анонім reply Анонім

    Я думаю так же как и пан, и не значит что я буду ломать их. Я видал паталогическое быдло, которое дня не может прожить чтобы что-то не обосцать или не поломать. Увы, закона о "Трудовом перевоспитании имбецилов" у нас пока что нет.
  • Анонім

    Жрать реально нечего людям...Платежку получил вот на тысячу гривен,думаю как дальше...

    " Тут ще потрібно доставити лавочки та урни для сміття, встановити відеокамери та Wi-Ф, - сказав міський голова Сергій Моргунов."

    Вот что реально нужно людям оказывается...

    Анонім reply Анонім

    если ничего не делают- Вот разворовали всё !!! воры !!! если что то делают- вот деньги некуда девать !!!! транжиры !!!  нашим людям что не делай всё не так.

    вінничанин reply Анонім

    а відеокамери для того щоб фіксувати людей які не знайшли в цьому "раю" туалету.а "Wi-Ф"-щоб передавати відео з порушниками до найблищого відділку поліції
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up