На Папаніна потруїли собак. Свідки кажуть, що вони голосно скавчали та корчились від болю

На Папаніна потруїли собак. Свідки кажуть, що вони голосно скавчали та корчились від болю
Журналіста на місце події викликала волонтер Катя. Показала на трупи. Двоє мертвих собак лежали біля входу в дитячий садочок, ще один на оптовій базі. Біля центральних вулиць лежали ще двоє. Трьох цуценят віднесли до ветеринарів.

Свідки розповідають, що травили собак близько восьмої години ранку, після цього вони почали мучитись, в них почала текти піна з рота.

- Вони так кричали, так скавчали, було майже на пів-ринку чутно, - каже вінничанка, яка працює на оптовій базі. – Мені так їх жаль було, хто так може робити, не розумію. Тут дитсадок поряд, діти ходять, бачать, як ці тварини корчаться від болю та помирають.

На оптовій базі розповіли, що підгодовували собак, буду їм поставили.

Відео дня

- Вони добрі були, ні на кого не кидалися, ходили собі тут, - каже працівник бази. – Минулої суботи їх теж травили.

Волонтер викликала міліцію. Правоохоронці прибули через декілька хвилин, взяли покази свідків, попросили фото. Зайшли також у ветклініку. 

Двоє цуценят померли, ще одне можливо виживе. Його під опіку взяла продавщиця. Лікарі кажуть, що труять їх ліками проти туберкульозу разом з препаратами проти блювоти, щоб собаки не вирвали отруту. Після такої суміші ліків собаки мучаться та помирають. 

Катерина каже, що якщо вінничани бачать таку ситуацію і хочуть допомогти псам, то потрібно купити вітамін Б6 і вколоти їх собаці, а потім передати її у ветклініку. Цими діями псам можна врятувати життя. 

Волонтери не знають, хто це робить, але підозрюють комунальників. Журналіст намагався додзвонитися в Департамент комунального господарства та благоустрою,  щоб дізнатися хто опікується бродячими псами у Вінниці і які дії щодо них мають здійснюватися. Проте директор департаменту не відповідає. Як тільки ми отримаємо коментар, то одразу ж опублікуємо його. 

Нагадаємо, що пару тижнів тому, біля дитячої лікарні собак відстрілювали на очах у вінничан.

Читайте також:
На „Урожаї” собака покусала вінничанку. Люди кажуть: таке не вперше​
Кусючу собаку на "Урожаї" взяли "на олівець"


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (61)
  • Анонім

    Люди,мы ведь с вами сами в этой стране как собаки бездомные,никому не нужные.

    Разве вы не видете?

    Зачем обижать братьев наших меньших? Они ведь и так несчастны.
  • Дарья

    Який жах, невже не можна було їх десь вивезти, щоб не травити. Все ж таки це жива істота.
  • Анонім

    Відомості про дану потрібно внести до Єдиного обліку за кваліфікацією злочина
  • Анонім

    Все написавшие коментарии наверное забыли где территориально находятся ведь рынок в центре немногоэтажной застройки города! В начале Старого города и возле железнодорожной станции много домовладений а не квартир. Собак и щенков пристраивали кто как мог - кто во двор кто в село. Собаки которые погибли были собоками РЫНКА.

    За нами смотрели и там же они находили питание. Нужно говорить о целенаправленности данного деяния и чтобы внести ведомости о данном событии в Единый учет и квалифицировать соответсвенно чтобы не осталось на уровне наших возмущений.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up