На кордоні з Придністров’ям з’явиться 450 кілометровий рів

На кордоні з Придністров’ям з’явиться 450 кілометровий рів
Рів шириною 3,5 метра та глибиною до трьох метрів – так Україна і Вінницька область хоче відгородитися від Придністров’я 450-кілометровим ровом, щоб блокувати можливі переміщення важкої ворожої техніки і контрабанди. Вже викопано п’ять кілометрів рову.

«Перші 5 кілометрів котловану на ділянці Білгород-Дністровського прикордонного загону кордону вже прорито. Інженерні роботи ведуться з залученням спеціалізованої техніки ДСНС, що працює цілодобово, просуваючись щотижня в середньому на 2,5 кілометра», – сказав представник прес-служби Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Олександр Яковенко.

За допомогою техніки прикордонники вже вирили п’ять кілометрів рову.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Сантехник

    можно еще сторожевые башни поставить с лучниками, в лучших традициях средневековья.
  • вася

    Учите историю, Приднестровье это не Молдова, можете считать что там Россия, в Приднестровье очень много Российской техники танки и т.п. но войной с Приднестровья никто не пойдет, по этому что-то там копать, это  лишние растраты денег и времени

    р reply вася

    Вася, в твой птичий мозг история как наука никогда не войдет.

    Приднестровье - это территория Украины в прошлом, которая в СССР отошла Молдове.
  • винничанин

    Ширина три метра ? Тоже мне проблема - подъехали, щит из досок поставили, и переехали.

    р reply винничанин

    Щит танк не выдержит. Ров даст замедление, а впрочем, - ты троль, что тебе показывать. Такой же ты винничанин как я кореец.
  • Торонтуй

    После этого начется строительство Великой Рагульской Стены на границе с Россией.

    Евражка Авачинская reply Торонтуй

    Про Стену - браво! Смеялась от души!

    Bogdan Severin reply Торонтуй

    вот ты несчастный человек, сколько же злости в тебе, чтобы свой народ так не любить, покайся!

    Евражка Авачинская reply Bogdan Severin

    Народ - он разный.Есть бандеровское фашистское отродье, а есть герои-ополченцы, сражающиеся за свой дом, за Родину.

    Торонтуй reply Bogdan Severin

    А против молдован и канава coйдет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up