Міс студентство – королева Вінниці стала Саша Матковська з Аграрного

Міс студентство – королева Вінниці стала Саша Матковська з Аграрного
Серед 20 найкрасивіших студенток нашого міста журі визначило переможниць. Корону та звання «Міс студентство – королева Вінниці» віддали Олександрі Матковській, студентці аграрного університету. Головний приз – це поїздка на відпочинок до Греції на двох. Також, переможниця автоматично стає учасницею конкурсів «Міс студентство України» та «Королева України».

- Я не очікувала, що сьогодні переможу. У мене багато емоцій зараз, - каже переможниця Саша Матковська. – Раніше брала участь у конкурсах краси, зокрема минулого року у «Міс Вінниця», але це моя перша перемога. Від щастя аж плачу.

Крім головного звання були ще номінації І віце-міс – Олеся Петровська, ІІ віце-міс – Інна Огороднічук. Титул «Міс дружба» дістався Тетяні Кіяшко, «Міс благодійність» - Юлії Зварич, «Міс стиль» - Анна Савченко, «Міс глядацьких симпатій» - Аліна Бондар та «Міс натхнення» - Інна Іськова. Спеціальний приз від сайту 20minut.ua планшет отримала учасниця Вікторія Штойко за неї вінничани віддали найбільше своїх голосів шляхом інтернет-голосування.

Відео дня
>

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Anonymous

    что этот конкурс что Майданика на уровне самодеятельности в сельском клубе

    Anonymous reply Anonymous

    да чтобы так каждый сельський клуб работал как этот конкурс!

    Anonymous reply Anonymous

    завклуба повесили на первом же фонаре. И правильно бы сделали - убожество и бескультурье уже достало.
  • Anonymous

    Разногласий много, но конкурс удался. Все было очень красиво. А непрофесиональных критиков всегда найдется-на них нестоит обращать внимание.

    Anonymous reply Anonymous

    что было "очень красиво"?
  • Anonymous

    Меня часто спрашивают: «как вам удалось так быстро разбогатеть и прославиться?». И тут я обычно просыпаюсь))

    Anonymous reply Anonymous

    На ком?

    Anonymous reply Anonymous

    Под кем?
  • Anonymous

    уровень проведения конкурса оставляет желать лучшего... столько рекламы, а получился - "пшик". опоздали с началом, не приехал дорн, ведущие читающие по бумажке, забыли вынести ленту и т.д и т.п... ну хоть майданика порадовали))

    Anonymous reply Anonymous

    Думаю Майданыку как-то пофиг. Он свой конкурс 15 лет проводит и там уже все давно устоялось и отшлифовалось.

    Anonymous reply Anonymous

    Да, 15 лет это много.Но его пора заменить на кого-то другого-перемелькался очень. Шлифуй не шлифуй, но нужно сойти с экрана.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up