Міносвіти оприлюднило "чорний" список вишів, які хочуть закрити. Серед них три вінницькі

Міносвіти оприлюднило "чорний" список вишів, які хочуть закрити. Серед них три вінницькі
До завершення навчального року в Україні можуть повністю закрити 60 вищих навчальних закладів та їхніх філій у регіонах. До цього списку потрапило і три навчальних заклади Вінниці.

Про це повідомляє прес-служба міністерства освіти і науки.

Акредитаційна комісія України доручила провести перевірку 45 вищих навчальних закладів. Разом із їхніми підрозділами та філіями набереться 60.

До даного списку потрапили:

Відео дня

 - Відокремлений підрозділ "Вінницький факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури";

 - Вінницький коледж Київського університету культури;

 - ПВНЗ "Вінницький інститут конструювання одягу і підприємства".

До завершення навчального року в Україні на 60 вищих навчальних закладів та їх філій стане менше.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Дарья

    І не тільки на три університета стане меньше, але й скільки людей залишиться без роботи. Міносвіта про це думала, чи вона надасть вакансії, щоб ці викладачі мали за що прогодувати свою сім"ю. Жесть просто.
  • Юнона Авлова.

    Закривайте, закривайте...............        2/3 вчителів жінки!!!   Отже ......чоловіки на фронті, а жінки без роботи!  "Люба, як там дома, як діти?"    

    "Все гаразд, любий. Я безробітна!"  ..............
  • Торонтуй

    Мед, пед и этих, калетниковцев, оставить.

    Всех остальных прикрыть.

    Місцевий reply Торонтуй

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up