"Мастер шеф" у Вінниці: Щоб страви не зіпсувались чергу займають зранку

"Мастер шеф" у Вінниці: Щоб страви не зіпсувались чергу займають зранку
Спробувати свої сили на кастингу «Мастер шеф» та «Мастер шеф. Діти» в міський палац мистецтв «Зоря» з самого ранку сходяться учасники з усієї області. У підготовчій кімнаті на столах найрізноманітніші страви.

Кастинг на проекти «Мастер шеф» та «Мастер шеф. Діти!» від телеканалу СТБ у Вінниці проходить сьогодні, 31 травня, з 10.00.  Всі бажаючі прийняти участь заповнюють анкету у холі «Зорі», там же отримують номери. Далі йдуть до підготовчої кімнати і чекають запрошення від організаторів.
Біля столика з реєстрацією за порядком слідкують кілька правоохоронців. Є невелика черга з бажаючих зареєструватись.- Близько одинадцятої години дня у нас вже зареєструвалось тридцять учасників, - розповідає чоловік, що видає учасникам анкети та номерки. – Офіційно реєстрація проходить до 16.00, але як показує практика до цього часу всіх бажаючих зареєструвати не вдається. Будемо працювати до останнього учасника.
За словами чоловіка, перед Вінницею кастинг проходив у Житомирі. 
У підготовчій кімнаті стоїть кілька столів на яких учасники займаються останніми приготуванням страв.
Учасники, черга яких підходить, чекають в коридорі. Прослуховування проходить за закритими дверима.Іван Жук приїхав на кастинг з Брацлава.
- Приготував бургер із м’яса курятини та свинини, з яйцем пашот та кисло-солодким соусом з вишні, - каже хлопець. – Кулінарія – це моє хобі. Нещодавно закінчив навчання, на службу не взяли за станом здоров’я.
- Про кастинг дізналась через канал СТБ, - розповідає вінничанка Катерина Лукашенко. – Зареєструвала на сайті СТБ анкету і прийшла сюди. Я домогосподарка в декреті.
- Приїхала з самого ранку, щоб страва не зіпсувалась, - розповідає вінничанка Ірина Кметь. – Приготувала торт, але боюсь, що від жари на ньому може розтанути глазур.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Номер 60022, що це означає? Я так розумію, який в черзі за номером. То скільки там народу зібралось. Сутками потрібно стояти, щоб дійшла черга.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up