Мама полоненого у Слов’янську Віталія Ковальчука просить обміняти себе на сина

Мама полоненого у Слов’янську Віталія Ковальчука просить обміняти себе на сина
Мати Віталія Галина, не знає як визволити власного сина. Зверталася в міліцію, але поки що безрезультатно. В СБУ слідчий Андрій Мироненко лише порадив їхати самостійно та домовлятися з терористами. Жодної іншої підтримки Галині Ковальчук не обіцяли

 - Краще хай обміняють сина на мене, - каже Галина Ковальчук. - Що робити не знаю, міліція хоч робить вигляд, що допомагає, а СБУ взагалі нічого не робить, щоб визволити мого сина.

За словами матері, Віталій був у Слов’янську всупереч своєї волі.

 - Як тільки у нього з’явилася можливість поїхати, він одразу попуткою направився в Харків, - розповідає Галина. - Але машину зупинили на трасі а його затримали. Через що це сталося, я не знаю. Чому він був у Слов’янську я також не розумію. Я розмовляла з деякими людьми зі Слов’янська. Мені сказали що він живий, цілий і не зв’язаний.

Відео дня
> Віталій Ковальчук жив у Києві та навчався у Національному авіаційному університеті. Працював інструктором в тренажерному залі.

Юрій Хорт, який організував зустріч із батьками Віталія розповів, що Віталій утримується всупереч своєї волі.

 - Люди, які його утримують, порушують його конституційне право на свободу пересування, - каже Юрій Хорт. - Ми будемо звертатися в центральні органи СБУ та з адвокатом Валерієм Палієм надаватимо юридичну допомогу та супроводжуватимемо цю справу.

Нагадаємо, зв’язок з вінничанином Віталієм Ковальчук пропав 18 квітня. Його утримують терористи, які захопили місто Слов’янськ. В російських ЗМІ з’явилися сюжети, про те що Віталій брав участь у нападі на блок-пост в ніч на 20 квітня. Разом із тим відео-ролик з цим сюжетом був вивантажений в інтернет ще 19 квітня.

{photo_gallery id=4490|}

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Anonymous

    Порадив би бідолашній мамі триматися подалі від Палія та Хорта. По-перше, вони для тих, хто утримує полонених - вороги. А по-друге - Палій програвав, програє і буде програвати все, що може
  • Anonymous

    ЧТО МОГУ СКАЗАТЬ ПРОЧИТАВ ОТЗЫВЫ ЧТО ИХ ПИШУТ ИЛИ ПОЛНЫЕ ДЕБИЛЫ ИЛИ ПРИЩАВЫЕ МАЛОЛЕТНИЕ НЕДОДЕЛАНЫЕ РОССИЯНЕ!!!СЛАВА УКРАИНЕ!!!
  • Anonymous

    Ярош Д. (Партія "Правий сектор") був помічником-консультантом депутата ВРУ Наливайченка В. (Партія "УДАР"), який зараз Голова СБУ в Україні. Тому не дивно. Все сходиться. Батька і матір жаль. Його батько і матір не розуміють загальної картини і складності всієї ситуації.
  • Anonymous

    О,цей "допоможе"...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up