Люстрований начальник УБОЗу Валерій Пастух: „В правовій країні так бути не може”

Люстрований начальник УБОЗу Валерій Пастух: „В правовій країні так бути не може”
До начальника управління боротьби з організованою злочинністю Валерія Пастуха застосували Закон «Про очищення влади». Люстрували. Але полковник міліції зараз у своєму кабінеті. Каже, взнав про те, що він люстрований, із сайтів новин.

Ім’я Валерія Пастуха з’явилося в Єдиному державному реєстрі осіб, щодо яких застосовано положення Закону України „Про очищення влади”. При натисканні на нього з’являється інформація про звільнення зі забороною займати посади протягом 10 років.



Втім, міністерського наказу немає. Валерій Пастух говорить, що він не бачив ще ніяких документів, тому зараз знаходиться на робочому місці. Відреагував полковник міліції на дзвінок з питанням люстрацію ось так:

- Ми не в Україні живемо, а в Зімбабве. В цивілізованій країні так не буває. Однозначно, я і всі інші, хто підпадає під цю всю ситуацію і не відчуває за собою ніякої крамоли, підуть в суди. В правовій країні так бути не може.

Валерій Пастух вже давно міг би піти на заслужений відпочинок, має 32 роки вислуги, пільгових (рік за півтора) аж 44. Але він каже, що не відчуває себе старим, має силу і здоров’я працювати та додає: не надто засмутився новині про люстрацію.

- Неприємно, але крапку ставити рано, - сказав він.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Анонім

    надо ему дать 10 лет строгого хапуга
  • Анонім

    Когда уже, наконец до областного управления образования доберутся???? Нужно наказать и за отмывание денег, и антимайданы, взятки и т.п. Почему все молчат?????
  • Анонім

    Что Вы с Прокопчуком сделали с УБОПа? Цырк, который основан на деньгах и на бизнесе Вашем с Лёней
  • Анонім

    Пушаня хватит бабло колотить, при Соляре был настоящий УБОП. А так сделал с Лёней ЧП УБОП. Не надоело брать дань?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up