Люди, що брали штурмом Облраду вимагають звільнення начальника обласної міліції Ігоря Моренця

Люди, що брали штурмом Облраду вимагають звільнення начальника обласної міліції Ігоря Моренця
Активісти вимагають від начальника обласної міліції Ігоря Моренця подати у відставку - через жорстоке побиття людей біля облради.

До центрального входу до обласного управління міліції, що на соборній прийшла велика кількість людей, що до цього час були під облрадою. Вони принесли із собою сміттєвий контейнер. Серед найбільш активних помічені лідер вінницької "Батьківщини молодої" Вадим Кудіяров та революціонер-люстратор Юрій Хорт.
Люди, що прийшли до дверей обласного управління міліції, вимагають звільнення начальника УМВС у Вінницькій області Ігоря Моренця.


Моренець вийшов до протестувальників двічі. Спершу сказав, що проаналізує ситуацію і прийме рішення щодо своєї можливої відставки. Другий рах повідомив, що у сутичках під облрадою постраждало 7 міліціонерів. Буде проведення розлідування. Перші результати обіціяли оприлюднити в понеділок. Тоді ж - сказав Моренець - він прийме рішення, щодо своєї можливої відставки з посади головного міліціонера області.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    На охорону громадського порядку біля приміщення облдержадміністрації було задіяно понад 200 працівників міліції. Серед тих, хто забезпечував правопорядок під час проведення мітингу – бійці спецбатальйону "Вінниця", які нещодавно повернулися з зони АТО, де разом з нацгвардійцями захищали Україну від ворога. У їх бік полетіли яйця, каміння, вибухові пакети, активісти застосували сльозогінний газ", - ідеться в повідомленні

    Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/sutichki-u-vinnici-zakinchilisya-vosmero-otrimali-poranennya-a-chotiroh-zatrimali-395967.html

  • Анонім

    7 ментов побили невинные дети и захватили гос здание, рейдерство в наглую!
  • Анонім

    це багато людей????  20 чоловік? батальйон Вінниця який захищає країну сьогодні били, і тепер говрять щя міліція побила ?? ганьба таким "активістам"
  • Анонім

    Опять анижедети?!!!

    Анонім reply Анонім

    Жирдяй Геращенко каже, що анижепреступники))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up