На презентації телеведучий Костянтин Грубич проведе майстер-клас із приготування «Пизи» з гречаного тіста.
Своїми кулінарними трофеями автор книги вже поділився із львів’янами, киянами, тернополянами, закарпатцями та іншими українцями з різних міст.
До речі, Костянтин на зйомках у найвіддаленіших селах та містечках України досліджував гастрономічні особливості різних людей. Кращі українські кухарі та просто небайдужі гурмани вчили ведучого готувати унікальні страви, рецепти яких передавалися з діда-прадіда. Всі ці рецепти увійшли в нову книгу «Смачна країна», яку видало «Видавництво Старого Лева».
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 18 від 1 травня 2024
Читати номер
Дарья