Копи оштрафували водія ВАЗу з наліпкою «ДК Вінниця», якій був «під кайфом»

Копи оштрафували водія ВАЗу з наліпкою «ДК Вінниця», якій був «під кайфом»
  • Вінницькі патрульні зупинили водія ВАЗу за ознаками наркотичного сп’яніння;
  • Чоловік відмовився проходити перевірку, за що і отримав штраф;
  • На авто була наліпка «Дорожній контроль. Вінниця»;
  • У «ДК» кажуть, що чоловік — не їхній активіст, а просто почепив наклейку.

Інцидент стався у суботу, 27 серпня, близько 6-ї години вечора на вулиці Пирогова. Про це повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції Вінниці на своїй сторінці у Facebook.

Водій «ВАЗ-21093» при перестроюванні з правої смуги руху в ліву не увімкнув «поворотник» . Через це патрульні сигналом вказали йому зупинитися. Інспектори перевірили документи у чоловіка, з якими було усе в порядку.

Але у копів викликало підозру те, що чоловік був у сонцезахисних окулярах і весь час нервував. Після того, як водій зняв окуляри, поліцейські помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння.

Відео дня

Чоловік це заперечував, але погодився, щоб його доставили до наркодиспансеру. В медичному закладі він відмовився, аби його перевіряли на вміст у крові наркотичних речовин.

Врешті на водія "ВАЗ-21093" склали протокол за ст. 130 КУпАП за відмовою від проходження перевірки. Автомобіль забрав тверезий водій.

Патрульні поліцейські встановили, що це вже другий такий протокол на водія ВАЗу за останні 3 роки.

Лідер «ДК. Вінниця» Володимир Затайдух каже, що водій ВАЗу не є активістом їхньої організації. За його словами, нещодавно «ДК» запустив проект «Допомога на дорозі», учасники якого і отримують такі наклейки. Суть проекту у тому, щоб усі, хто має таку наліпку, не проїздили мимо водіїв, у яких трапилися проблеми з авто, а надавали їм максимальну домомогу.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    В ДКВ нет ниодного адекватного человека, а всеволиш шайка псевдоборцов за справедливость на дороге, и типа " журналистов", которые под прикрытием наклейки "дкв" ездят за рулем если не пьяные то "обдолбанные"
  • Васюкинец Вася

    Тоесть тормознули ВАЗик около 18-00 часов, а через час появился пост ДК "Допомога на дорозі". Ну-ну, ...уны те еще. Сама абсурдность сути данного проекта уже заставляет задуматься. Короче очередной высер от ДК.
  • Студент гимназист

    Контора дк- это не помощники на дорогах, как указано выше, а провокаторы-режисеры, которые ездят за рулём подпитыми, задутыми, занюхаными и т.д
  • Студент гимназист

    Контара дк- это не помощники на дорогах, а провокаторы-режисеры, в числе которых наглючие нарушители законодательства, которые позволяют себе ездить за рулём подпитыми, "задутыми", "занюхаными" и т.д.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up