Хто зачищає Ляшку «чорні дири»?

  • Ірина Науменко
Хто зачищає Ляшку «чорні дири»?
Швидкість, з якою зникає те саме «відео про Ляшко» вражаюча. Десятки сайтів скопіювали «хоум-відео» за участі народного радикала на свої ресурси, проте за кілька днів всі посилання виявилися неактивими. Чому ж посилання на журналістське розслідування стали пасивними, як деякі радикали? Можливо, тому, що відео – правда?
Хто хоча б один раз працював із інтернет-маркетологами, знає, скільки грошей потрібно для «зачистки» відео з мережі інтернет. А з такою швидкістю, як зачищають відео про гей-походеньки Ляшка – тим паче. Хто готовий заплатит стільки грошей? Очевидно, що тільки сам Олег Ляшко.

Крім того, за останні дні у медіа занадто багато стало Ляшка. Це механізм «заговорювання» теми. Ляшко створює один за другим позитивні інформаційні приводи, які «радо» транслюють всі потужні ЗМІ країни. Знов-таки, всі ми розуміємо, що це не безкоштовно. Тут варто звернути увагу і на позитивну активність радикала в соціальних мережах.

Отже, український Інтернет-проект «17 канал» оприлюднив фільм, що викриває зв'язку скандально відомого депутата Олега Ляшка з кримінальним світом і його нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Автори стрічки викривають постановочні поїздки політика в зону бойових дій на Донбас. Однак найцікавіше, що в цих поїздках Ляшко супроводжували хлопці-фотомоделі.

У фільмі стверджується: Ляшко, нібито не «зав'язав», а продовжує гомосексуальні зв'язки. На доказ автори наводять кадри інтимному зв'язку політика з чоловіком під час одного з візитів на Донбас минулої осені.

«У чому такі радикальні наші „радикали“ — Ляшко, Артеменко, Рибалко, Мосійчук, Лозовий? У їзді по зустрічних на своїх „лексусах“? У крадіжці грошей у держави? У ошуканстві народу? Дивіться відео про подвиги радикальних брехунів!», — пишуть автори скандального відео : http://videochart.net/video/05840.0a99872641722328f73a05a5f3c1

Пізніше шеф-редактор 17 каналу Олексій Кутєпов заявив, що скандальний фільм про Ляшка хтось спеціально забезпечив заставкою опозиційного каналу, хоча він не має відношення до виробництва фільму.

Експерти відзначають, що дане відео може бути наслідком розборок колишніх союзників по Майдану.

Нагадаємо, раніше Вікторія Шилова, яку лідер українських радикалів Олег Ляшко назвав своєю сестрою, заявила, що не є його родичкою. Вона назвала скандального політика бойовим півником і геєм з явними ознаками реактивного психозу. Дни.Ру публікують повний текст заяви «сестри» Ляшко.

«Шановні співвітчизники! Останні кілька днів у мене шквал дзвінків від преси і телеканалів з проханням прокоментувати заяву Олега Ляшка про те, що нібито я є його сестрою. Офіційно заявляю, що в родинних або будь-яких інших відносинах я з Ляшком не перебуваю. Я вважаю його військовим злочинцем і бойовим півником олігарха Льовочкіна, - написала вона.

«Родичка» розповіла, що протягом восьми місяців 2013 допомагала скандальному радикалу з соціальних питань. Тоді він позиціонував себе соціально орієнтованим політиком, прихильником слов'янського братства. Їздив на програми за Володимира Соловйова, носив георгіївську стрічку і навіть співав Гімн Перемоги. Луганчан він називав своїми родичами і пив «сто грам фронтових».

За словами Шилової, Ляшко «все в цьому житті робить тільки заради реклами і рейтингу». «До всього іншого, він гей з явними ознаками реактивного психозу. Ляшко розуміє, що сьогодні на Україні наростають антивоєнні настрої, тому намагається примазатися і до Донбасу, і до антивоєнного руху. Нехай даремно не старається. Його місце - на лаві підсудних в Гаазькому трибуналі », - зазначила вона.

У Вінницькій області, нагадаємо, «Радикальну партію Ляшка» очолюють колишні БЮТівці Віктор Качур (колишній мер Немирова, фігурант кількох гучних кримінальних справ) та екс-керівник партії Тимошенко у Вінниці Віталій Донець.
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up