Хороша новина для 45 тисяч українців - Порошенко підписав указ про демобілізацію

Хороша новина для 45 тисяч українців - Порошенко підписав указ про демобілізацію
Президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення в запас військовослужбовців, призваних під час четвертої хвилі мобілізації.

"Хочу почати з дуже приємну новину для 45 тисяч військовослужбовців, які в складних умовах захищають нашу державу. Мова йде по військовослужбовців так званої четвертої хвилі мобілізації. Я підписав Указ про демобілізацію військовослужбовців, призваних на службу Указом від 21 липня 2014 року і Указом від 14 січня 2015 року ", - повідомив Петро Порошенко під час засідання Ради національної безпеки і оборони.

Глава держави також відзначив успішність кампанії щодо укладення контрактів з військовослужбовцями, яка ведеться значно вищими темпами у порівнянні з минулими періодами. Президент підкреслив, що державою забезпечується гідний рівень грошового утримання військовослужбовців.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

- Солдат-контрактник отримує грошове забезпечення за межами зони АТО не менше 7 тисяч гривень, а в зоні АТО - 11 тисяч гривень, -  нагадав президент.

Глава держави зазначив, що вже з початку цього року укладено близько 14 тисяч контрактів з військовослужбовцями на проходження служби в українській армії.

Нагадаємо, що Вінницькі військкомати готуються до весняного призову в армію

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Дарья

    З чим це пов"язано, що таку кількість демобілізують, невже усе налагоджується і ці кошмари закінчаться. Скільки невинних людей загинуло. Уже хочеться миру.

    Анонім reply Дарья

    Просто прошел срок, на который их мобилизировали.

    Анонім reply Анонім

    Срок они получат позже.
  • Анонім

    Да  45 тысячь надо кудато трудоустроить

    Анонім reply Анонім

    трудоустроить - это не самая большая проблема.

    Проблема, этих 45 тысяч заменить на передовой. Вот где проблема!
  • Анонім

    Цитата:

    "- Солдат-контрактник отримує грошове забезпечення за межами зони АТО не менше 7 тисяч гривень, а в зоні АТО - 11 тисяч гривень, -  нагадав президент."

    про 7 тысяч правда

    про 11 тысяч, пан президент, вы снова СОВРАЛИ!!!



    Пару недель назад приехал со Щастя. 92 бригада, на передовой, солдат на должности "стрелок" (низшая должостная ставка) получает 7000+1200=8200грн

    Пан Президент, не обманывайте народ (что бы я не выражался более грубо), минимальная ставка в АТО  8200грн!

    Это так же, как Порошенко обещал по 1000грн за боевой день - до сих пор жду своих 22000грн (22 боя - это только за последние два месяца ротации).

    Беня reply Анонім

    Порошенко брехун!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up