Громадський вісник закупівель Вінниччни – 40 або Сміттєвоз за ціною Лєксуса!

  • Анатолій Тобілко
Здійснюючи моніторинг сайту www.tender.me.gov.ua, експерти громадської організації «Філософія Серця» з’ясували:

Комунальне унітарне підприємство "ЕкоВін" м.Вінниці має намір придбати сміттєвоз за 2 000 000 (два мільйона) гривень. Громадські експерти не змогли знайти сміттєвоза, який би коштував такі великі гроші. Саме тому запрошуємо активістів на розкриття пропозицій, які мають відбутися 14 липня 2015 року в 11:00 за адресою: м. Вінниця, вул.Сабарівська, 7.

Те ж саме комунальне унітарне підприємство "ЕкоВін" м.Вінниці має намір закупити 200 контейнерів для збору сухої фракції (пет, скло, папір) на суму 1 125 000 (один мільйон сто двадцять п'ять тисяч) грн. Розкриття пропозицій: 14 липня 2015 року в 11:00 за адресою: м. Вінниця, вул.Сабарівська, 7.

Вінницьке обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство "Віноблагроліс" оголосило закупівлю на 2 205 384 (два мільйони двісті п'ять тисяч триста вісімдесят чотири) грн. 32 коп. Цими коштами вінницькі лісівники планують сплатити за польові роботи з базового лісовпорядкування в 13-ти районах (Барський райагроліс; Вінницький райагроліс; Гайсинський райагроліс; Жмеринский райагроліс; Козятинський райагроліс; Крижопільський райагроліс; Липовецький райагроліс; Немирівський райагроліс; Оратівський райагроліс; Погребищенський райагроліс; Тиврівський райагроліс; Тростянецький райагроліс; Тульчинський райагроліс;) Згідно із оголошенням вже є і учасник переговорів – це монополіст - Українське державне проектне лісовпорядне виробниче об'єднання ВО "Укрдержліспроект" (Київська обл., м. Ірпінь).

Відео дня

Громадські експерти з’ясували, що дана закупівля є додатковою до вже проведеної нещодавно закупівлі у того ж виконавця на суму 3 мільйони 712 тисяч 008 грн 04 копійки. Про це ми повідомляли у «Громадському віснику закупівель Вінниччини-20». Таким чином, загальна сума за лісовпорядкування на Вінниччині вже становить майже 6 000 000 (шість мільйонів гривень).

Інформація підготовлена в рамках проекту «Створення і впровадження державної системи контролю за коштами «Відкритий бюджет». Виконавцем проекту є ГО «Центр політичних студій та аналітики». Проект фінансується Європейським Союзом. Регіональний партнер проекту у Вінницькій області – ГО «Філософія Серця», медіа-партнер - ВОГО «Громадська студія».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up