Головний люстратор України говорив у Вінниці про війну на Сході, нову владу та агітував за свою партію

Головний люстратор України говорив у Вінниці про війну на Сході, нову владу та агітував за свою партію
Вчора, 30 липня, разом з членами новоствореної партії «Воля», до Вінниці приїздив Єгор Соболєв. Зустріч проходила на майдані Небесної сотні.

- Треба чесно сказати, що люди які прийшли до влади після Майдану не втілюють жодної обіцянки, яку вони давали, - говорив Єгор Соболєв. – Люстраційний комітет було лише проголошено, але реально не утворено. Закон про люстрацію написали, але уряд не підготував його проекту. Всі люди, які служили режиму Януковича далі залишились на посадах.
Послухати представників партії «Воля», яка утворилась у червні 2014 року, на площу прийшло близько сотні вінничан.
- Найперше партія була презентована у Києві, зараз ми їздимо по різних містах, там де відгукнулись активісти, - розповідає Єгор Соболєв. – Ті хто хоче стати членом партії повинні пройти спеціальну перевірку, яка повністю відповідає Закону про люстрацію.
Соболєв розповів про програму партії, яка складається з кількох кроків. Серед них очищення влади, запровадити вибори за відкритими списками, перебудова Збройних сил за моделлю Швейцарії.
- Зброя, як у Швейцарі має зберігатись у військовозобов’язаний вдома, щоб у випадку вторгнення ополченці не чекаючи військкоматів та призову об’єднувались в партизанські загони і зупиняли регулярну армію, - говорив Соболєв. – Якщо ми підготуємо народне ополчення, жодна армія світу не зможе нас перемогти.
Після виступу вінничани могли задати членам партії «Воля» свої запитання, підійшовши до мікрофону.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Иван Мозговой

    Спасибо, Єгор!
  • ахахаха

    на передовую этих "лидеров" надо
  • винничанин

    Почему он не на фронте ?
  • саша корпанюк

    за чей счёт банкет?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up