Голові ОДА Коровію В.В. від голови ПКР Максимчука Б.А.

  • Борис Максимчук
Шановний, Валерію Вікторовичу, ми, члени Політично консультативної ради при Вінницькій державній адміністрації, звертаємось до Вас з проханням нагадати Президенту України Петру Олексійовичу Порошенку про зобов’язання країн-гарантів цілісності території та недоторканості кордонів України, які задекларовані 5 грудня 1994 року у Будапештському Меморандумі.

Нагадуємо, що згідно з Договором про нерозповсюдження ядерної зброї та зобов'язання України ліквідувати всю ядерну зброю на її території, 5 грудня 1994 року між Україною, Російською Федерацією, Великобританією та Сполученими Штатами Америки було підписано так званий Будапештський меморандум, за яким раніше перераховані держави-учасниці мали поважати незалежність, суверенітет та існуючі кордони України, утримуватися від будь-яких проявів агресії щодо України, в тому числі і від економічного тиску.

Вважаємо, що військовий супротив агресору може бути затяжним, братовбивчим і неефективним як для України, так і для Російської Федерації, і в цілому для усієї світової спільноти, а також руйнівним для планети.

Відео дня

29.07.15

Голова Політичної консультативної ради

при Вінницькій державній адміністрації Максимчук Б.А.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    ПКР: До нас звернувся Козяк, голова однієї з громадських організацій з проханням розглянути це питання. ПКР розглянуло, приняли рішення, відправили голові ОДА. Поширили для звітності.

    Левадный Олегъ reply Анонім

    А иесли завтра к вам обратится очередной слабоумный клоун с требованием запретить размноженние медведки на его огороде, вы тоже президенту каляку-маляку пришлете?
  • Левадный Олегъ

    Купите ктонить Боре словарик юридический, хай, наконец, прочитает, шо такое меморандум.
  • Анонім

    Борисе, чому не в АТО ??? Чим хворієте ???

    Анонім reply Анонім

    А чому він має бути в АТО??? Він військовий чи входить в антитерористичну групу??? Чи може держава забезпечить життя його сімї??? Чи буде лікувати після поранення ???
  • Анонім

    Переписка двух палат психоневрологического диспансера.

    Из них - самоназначенная прикорытная ни на фиг никому не нужная "Політично консультативна рада при Вінницькій державній адміністрації" - намного круче, - она лаёт указания Голові ОДА, который всего лишь управляет Президентом Украины (судя про этому тексту)!!!

    Старик Коля Азиров, по указанию которого в Украине расплодились эти бездельники в виде "громадьських рад", может быть доволен, чо.

    Прям саранча какая-то на Винницу напала

    Анонім reply Анонім

    В кого ключ у того той і лікар, інші лікуються...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up