Флеш Тату - літній тренд 2015

  • Дорош Елена

Тимчасове татуювання Flash Tattoo - новий сучасний тренд літього періоду.

Зробити татуювання на своєму тілі відважиться далеко не кожний, хоча на даний час таких бажаючих з'являється дедалі більше. Інша справа - тимчасове татуювання, яке імітує справжні прикраси з золота чи срібла. Таке тимчасове татуювання у 2015 році стало головним трендом літнього періоду. Хоча флеш татуювання з'явилось набагато раніше, але більш масового розповсюдження вони набули саме в цьому році Таке тимчасове татуювання є головним трендом літа. Хоча флеш татуювання з'явилось набагато раніше, але більш масового розповсюдження вони набули саме в цей період.

На сьогоднішній день Ви зможете легко знайти дуже багато різноманітних візерунків золотих флеш тату (Flash Tattoo), які будуть прикрашати руки, плечі, ноги або інші частини тіла.

Оптимальний час для флеш-тату – це відпустка. На березі моря або відпочиваючи в курортних містах Ви зможете дозволити собі будь-які візерунки та принти, поєднуючи металеві татуювання зі справжніми прикрасами та аксесуарами: різноманітними браслетами, ланцюжками та з наручними годинниками.

Наноситься дане татуювання дуже просто, та й тримається на тілі відносно тривалий час в залежності на якій частині тіло воно нанесено. может лучше так Наноситься дане татуювання дуже просто і тримається на тілі відносно тривалий час, в залежності від того, на якій частині тіла воно знаходиться.

Все що необхідно аби зробити флеш татуювання - це вибрати бажаний візерунок та нанести його до тіла. Хоча більш доречним буде вжити слово наклеїти, так як флеш тату це і є своєрідні блискучі наклейки, які приклеюються на шкіру.

Зазвичай Flash Tattoo продається набором у вигляді аркуша з нанесенням різних варіантами візерунків. Ви маєте можливість поєднувати різні фрагменти візерунків , створюючи індивідуальний вигляд "тимчасової прикраси".

Отже, як нанести флеш тату :
1. Вирізати необхідний фрагмент
2. Зняти захістну плівку та прикласти тату візерунком до тіла
3. Зволожити паперову основу та витримати декілька секунд.
4. Зняти паперову основу та просушити нанесене татуюванню.

От і все, чудове тату вже прикрашає Ваше тіло. Отже, якщо Ви давно мріяли зробити собі татуювання, але щось заважало Вам - саме час здійснити свою мрію. Тим паче, якщо Вам не сподобається нанесене флеш тату Ви зможете його легко видалити. Гарних Вам успіхів!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Пупкин Вася

    Милый , я себе набила тату , на груди бабочку , а на пупке цветочек ! Правда красиво ? Да , через 15 лет эта бабочка сядет на цветочек , будет очень красиво , мля ! )))))
  • Bogdan Severin

    тем полупоцам, котрые бьют себе на ногах\руках всякую куйню - зачем, зачем вы это делаете? вы что, сцуко, из Африканского племени?



    это убожество, когда идет туловище в 16 лет имея 40 кг весу и челку на бок, но на ноге тигр или дракон, такие уже , млять, воины, что пиzдец...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up