Екскурсію «Вінницькі межигір’я» водили до будинків суддів на Старому місті

Екскурсію «Вінницькі межигір’я» водили до будинків суддів на Старому місті
Близько 70 вінничан побувало сьогодні, 27 вересня, під парканами будинків вінницьких суддів на Старому місті. Ніхто з власників житла на вулиці Маяковського до людей так і не вийшов.

Вінничани збирались на екскурсію на Майдані Героїв Небесної Сотні о 15.00. Це вже четверта екскурсія «Вінницькі межигір’я». Раніше активісти їздили до лікарів та державних службовців. Всі охочі розмістились у близько десятка легкових автомобілів та бус. Через п'ятнадцять хвилин автомобілі вже їхали дорогою на Старе місто. Ведучим екскурсії став Андрій Вигонюк.


- Хотіли провести екскурсію по будинкам правоохоронців, але зрозуміли, що в нас просто не вистачить часу, тому сьогодні дивитимемось лише маєтки суддів, - розповідає Андрій Вигонюк.

На вулиці Маяковського активісти завітали під будинки до трьох суддів. Першим оглядали помешкання заступника голови вінницького Міського суду Ігора Вишара.

Previous Next

- За словами очевидців по сусідству проживає ще два судді, - каже ведучий екскурсії і підводить людей до наступних будинків.
З його слів, в одному з них мешкає голова вінницького Господарського суду Микола Баранов, в іншому – колишній заступник голови апеляційного суду Вінницької області суддя Зелінський.
- В принципі особливого не настільки багато, хоча звісно, що суддя не міг собі таке дозволити, - каже ведучий.

Previous Next

Далі свободівці провели людей навколо відчужених земель території колишнього дитячого табору.

Наступним пунктом куди рушили учасники екскурсії став будинок дочки Миколи Баранова, судді вінницького Апеляційного суду Марини Якименко. Будинок розташований трохи далі по вулиці і літніх людей сюди підвезли бусом.
- Коли ми йшли сюди, можливо ви чули, що бабусі неодноразово кричали: «Там прокурор живе!», «Там якийсь депутат живе!», - розповідає у рупор Андрій Вигонюк. – Дуже довго ми ходили дізнавались хто проживає в такому маєточку з таємничою буквою «Я» на воротах.


Previous Next

По дорозі зупинились біля будинку лісника.
- Жителі, які проживають у цьому районі просили нас завітати до хатки лісника, - каже керівник екскурсії. – Так це лісник, чогось специфічного ми тут не бачимо. Крім того його син працює підприємцем, тому претензій у нас жодних до них немає.

За будинком лісника екскурсія звернула у ліс, щоб за словами Андрія Вигонюка, подивитись на дуже цікаву річ. Нею виявився огороджений колючим дротом ставочок. Зі слів Вигонюка, огорожу встановив суддя Ігор Вишар
Previous Next


По дорозі назад на кілька хвилин зупинились біля будинку священнослужителя
- Коли минулого разу приїжджали збирати інформацію по сусідах, з цього будиночку виїхала Toyota Camry, яка коштує близько півмільйона гривень, - розповідає ведучий екскурсії. – Ми пройшли близько п’ятнадцяти метрів, автомобіль пригальмував і звідси вибігла жінка в дуже довгій спідниці, аж по кісточки.
За словами Вигонюка жінка почала вимагати видалити фото. Потім з’ясувалось, що тут мешкає священнослужитель.

Previous Next

З темою наступної екскурсії організатори поки не визначились. Можливо це будуть прокурори, а може оглядатимуть будинки кандидатів на вибори.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Александр Степанов

    Треба з "півнем" ходить !!!!!!!!!!!!
  • Лесник

    Рупороносец забыл добавить что его еще и собаками травили. Торонтуй рэспект
  • Ксения

    Я не против таких экскурсий, и поддерживаю идею люстрации всех чиновников! Но стыдно и противно смотреть кто проводит такие экскурсий, аферист  Шостак?! Который таким образом пытается сделать себе рекламу как "активист" и добраться до власти!!! Разве ради такой власти поднялся Майдан, и для этого наши ребята воюют на Востоке?!

    Боевик reply Ксения

    Шостак к судьям побоялся идти. Это не врачей люстрировать.
  • Підреза Олег

    Проживаю поруч з профілакторієм(колись ним був) инколи бував біля будинків що на відео, там ще на вулиці аграрній живе вельми неприемний прокурор) у будинку під 300м2, мабуть на зарплатню будував(



    Мені от цікаво, на зупинці "профілакторій" , предостаня 14 маршруту є вїзд на приватну територію за камяним забором, на території росте багато хвойних дерев, раніше часто бачив що туди заїздить лендровер з номером 9999, порше  каен. , та ще декілька недешевих авто, вельми цвкаво що там...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up