Екс-начальник вінницької поліції Антон Шевцов дав інтерв’ю: “Мене прибрала місцева еліта”

Екс-начальник вінницької поліції Антон Шевцов дав інтерв’ю: “Мене прибрала місцева еліта”

Скандальний колишній очільник Вінницької обласної поліції,якому закидали державну зраду, дав в Києві інтерв’ю. Каже, що його прибрала місцева влада, тому що в нього з самогопочатку не заладилось з місцевими наглядачами. Всіх активістів на чолі з Таїсою Гайдою, які вийшли проти нього у Вінниці, він назвав “Проектом місцевої влади”.

 

Його звинувачували у сепаратизмі і державній зраді за фото з Валуевим і за те, що він пройшовся з дідом на параді в Севастополі на 9 травня. Під вінницьким управлінням поліції у березні цього року активісти палили шини і вимагали його відставки. Потім була заява в СБУ про “державну зраду”. Його тримали в СІЗО і судили кілька днів, але не змогли обрати міру запобіжного заходу. Тепер він дав інтерв’ю, де розповів свою правду. 

Антон Шевцов розповів про те, як його затримували вінницькі слідчі. Справа в тім, вінницький слідчий доручив затримати Шевцова слідчому з іншої області. Це начебто є дуже великим порушенням. Їх роботу називає просто - “ноу-хау”.

Також Шевцов вважає, що його прибрали місцеві політики. Ось що він каже:
– Наверное нужно было меня убрать с занимаемой должности. Я думаю, что это нужно было политической элите Винницкой области,- каже Шевцов.– В Виннице есть ряд "смотрящих" за городом, у меня с ними как-то не заладилось сразу же. Я начал с того, что перетряхнул кадровый аппарат ГУ НП Винницкой области. И наверное, люди, которым есть чего бояться, подумали, что "еще пару месяцев такой жизни и доберется и до нас". Вот поэтому был и создан этот проект. Проект активистов, которые должны были информационное пространство убедить в том, что народ Винницы восстал против сепаратиста Шевцова. 

Відео дня

Також згадав про вінницьку активістку Таїсу Гайду. Назвав її проектом місцевої влади і сказав, що в неї “підмочена репутація”. Каже, що вона кожен день дзвонить меру і губернатору. 
Ще, за словами Шевцова, вінницька влада при будь яких масових заходах залучає  “Самооборону Вінниччини”, якою керує людина з кримінальним минулим. Що всі ці люди вийшли проти нього за чиєюсь вказівкою. Обіцяє, що він це все доведе.

Повне інтерв’ю ви можете прочитати на сайті видання “Буквы” 

Всі новини і історію зі скандалом про Шевцова ви можете переглянути ТУТ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Мазепа

    З відразою відношуся до ідей "рузькага міра" та кацапстану в цілому, але псевдоволонтери та активісти на кшалт Гайди викликають ще більшу огиду.

    Якщо комусь заважало фото з колорадкою та дід Шевцова, то можете в інеті найти купу фоток де з колорадською стрічкою лазив Аваков та інші наші керівники-псевдопатріоти.

    Судити треба по роботі - згадайте валютників і те, як швидко вони знову з'явилися після вигнання Шевцова.

    erty reply Мазепа

    еще один "борец с валютчиками".....



    чем они тебе мешают? или, тоже завидуешь?

    Мазепа reply erty

    Податки треба платити з обігу валюти, а то хочете жити в нормальній країні але нічого не втрачати від минулого хаосу.
  • Костя Шумейко

    Сняли Шевцова - появились валютчики. Совпадение?

    erty reply Костя Шумейко

    Костя, завидовать не хорошо.
  • Анонім

    Господи, мовчав би вже. Із-за таких нелюдей на Сході війна. Нехай в мацкві інтерв'ю дає.

    Анонім reply Анонім

    ВСІХ ЦИХ ПСЕВДО-АКТИВІСТІВ ТРЕБА ДО  ЛАВИ ПІДСУДНИХ ! САМЕ ЗА НИХ ПОЧАВСЯ КОНФЛІКТ !
  • Анонім

    И володя гройсман тоже в теме..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up