Дорожній Контроль показував начальнику ДАІ області відео про підлеглих йому "героїв"

Дорожній Контроль показував начальнику ДАІ області відео про підлеглих йому "героїв"
Взяти участь в акції проти свавілля, хамства і жорстокості зі сторони міліції з’їхалися до Вінниці навіть водії з інших міст. Були кияни, харків’яни, люди з Херсону. Проїхавши містом, вони припаркувалися біля будівлі обласного ДАІ.

Прибули вони туди сьогодні, 27 вересня, близько 12 дня.


Була тут і дівчина-журналіст з "Дорожнього контролю", яку днями побив колишній співробітник ДАІ, захищаючи інших ще працюючих даішників, від "наїзду" громадських активістів. Справа в тому, що "Дорожній контроль" помітив порушення в тому, як припаркована машина інспекторів. Словесна перепалка перейшла у фізичну. Принаймні - це версія самих активістів.


У будь-якому разі історія отримала продовження. Адже сам напад на журналіста є грубим порушенням закону, а тут мова йде ще й про побиття дівчини.
Перед тим, як прибути до будівлі ОблДАІ активіти проїхалися усім містом. Серед учасників були помічені і "зірки" вінницького Майдану, зокрема Хорт і Палій.

Відео дня

На одній з машин протестувальники встановили великий екран, щоб показати відео на якому зафіксовано побиття.
Власне ось це:

Але з генератором вийшли якісь проблеми і "кіна не було". 
До протестувальників вийшов головний ДАІшник області Павло Солоненко і у властивій йому делікатній манері спробував вирішити конфлікт.

Начальник ДАІ Вінницької області Павло Солоненко


Швидко зробити це не вдалося. Тож правоохоронці та частина активістів Контролю пішли в середину приміщення ОблДАІ дивитися відео.
Подробиці чекайте найближчим часом.

Previous Next

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Vladimir Cherkas

    Уважаемые участники и журналисты Дорожного контроля! Безусловно Вы, как общественное движение, должны действовать, выявлять факты злоупотреблений, нарушений, игнорирования законодательства со стороны Госавтоинспекции! Но, не "перегибайте палку" в свою сторону. Есть необходимость высказаться - приходите и отстаивайте свою позицию, но не наглыми действиями вне Закона. Данным автопробегом Вы лишний раз показали свое неуважение к Закону (не к ГАИ, не к милиции, а именно к Закону и Винничанам). Заклеивание номерных знаков, создания дискомфорта в городском движении, циничное нарушение правил движения во время автопробега - показало Вас с негативной стороны и оставило не приятные впечатления! Будьте вежливыми, культурными, законопослушными и лишь собственным примером, тотальным трудом и четким выполнением правил движения добивайтесь справедливости! Желаю всем безаварийных дорог, вежливых сотрудников милиции и Здоровья!!!
  • Anonymous

    Активістам респект. Потрібно виводити інспекторів ДАІ на чисту воду. Для повного викорінення корупції в ДАЇ потрібні реформи, запозичені наприклад з Грузії.
  • bob

    "Дорожній Контроль показував начальнику ДАІ області відео про підлеглих йому "героїв" - а мета показу яка?  "Павло Солоненко і у властивій йому делікатній манері спробував вирішити конфлікт."- цей вислів від автора є проявом оновлення влади, і ще одним кроком нашої влади до європейського майбутнього.  Дивний погляд автора на бездіяльність працівників ДПС та його керівництва. Усі зусилля влади направлені на вибори, якщо у ВР пройдуть потрібні люди, Павло залишеться керівником , а інспектори знову будуть ситі і з роботою. Що повинен зробити керівник? Визнати що 70 % відсотків його підлеглих це "га.....ни", та ні краще 1-2 місяця " вмикання дурника", а там і вибори пройдуть і при владі залишився. ""Павло Солоненко і у властивій йому делікатній манері" - посилав інспекторів з судовими виконавцями до водіїв іякі підтримували майдан, блокували міжгірья і цей "НАЧАЛЬНИКА" вручав липові протоколи і        виконував накази "злочинної влади" І що, хоча б одного "ган.... на" , пробачте інспектора  притягли до відповідальності за перевищення влади? Шановний авторе, при Януковичі пресса хоча б намагалась на щось впливати, та щось критикувати, а тепер, "грусть печалька". Влада - це добро, а зло це Путін.  Так ми не бачимо і своїх "ган...ів"
  • Anonymous

    Шапошников и его кодло "Дорожный контроль" получили заказ путем провокаций и обмана,а также используя свои методы "Кидал",заставить сменить руководство в  винницком ДАI . То что там хлебное место (в ДАI),это знают все,и есть аферисты коррупционеры которые хотят сесть в денежные кресла. Кодло "Дорожный контроль" и получило заказ на это дело,задаток в баксах с многими 0000000 уже получен,осталось довести до конца,и будет окончательный расчет))). Раньше был президент Янык,сейчас Порох,ну и что? На таможне взятки выросли,в налоговой также берут взятки,судьи,врачи ,да у всех такса повысилась. Лохи должны знать на смену одной банде пришла другая банда,у которой жажда бабла больше.

    Больше всего я тащусь от ситуации обмена пленными. Боевики с Донбасса дают списки которых надо обменять,но новая власть просто выдает им беженцев  у которых прописка Донбасса.Вот из-за этого обмен временно приостановлен)

    Місцевий reply Anonymous

    Сырожа, тобі вже не раз писали - не розбираєшся в гімні,- не лізь в політику. Читай карт ину на понятном для тебе языке.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up