До річниці Революції Гідності гурт «Не лізь бо вб’є» презентував новий кліп

До річниці Революції Гідності гурт «Не лізь бо вб’є» презентував новий кліп
Вінницький гурт «Не лізь бо вб’є» завершив роботу над новим кліпом на пісню «Утопія». Презентувати відео музиканти планували вчора, 21 листопада, під час концерту на вінницькому Майдані. З технічних причин показу не відбулось, зараз відео активно розходиться у соцмережах.

- Зараз чекаємо на вихід нашого альбому, робота над яким близька до фінальної стадії, - розповідає лідер гурту «Не лізь бо вб’є» Андрій Рудик. – Він повністю записаний залишилось лише «зведення».  До альбому увійшли як нові пісні так і кілька старих, з удосконаленим аранжуванням. Пісня «Утопія» - це бунус трек, який йтиме у списку тринадцятим.Нагадаємо, кліп на пісню «Утопія» вінницький гурт «Не лізь бо вб’є» знімав на території бувшого Хімзаводу. Основу кліпу склали кадри відзняті оператором Володимиром Зінченко під час революції на київському Майдані.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Андреев Никита

    люба творчість заслуговує поваги, хлопці старалися і вних вийшло, кому неподобається -зробіть своє а покажіть що ви можете а не страдайте фігньою, сидячі біля монетору!!!

    Пупкин Вася reply Андреев Никита

    Биля монетору та на девани .
  • Смайлик

    очередные "таланты", решившие выехать на беде. любое го*но, в вышиванках теперь будут называть "творчеством"
  • Пупкин Вася

    Очередные ,, Хрынджолы " !
  • Дарья

    Молодці, так тримати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up