Дмитро Гройсман помер. "Так не чесно! Ти нам потрібен!" - пишуть його друзі

Дмитро Гройсман помер. "Так не чесно! Ти нам потрібен!" - пишуть його друзі
Майже щохвилини на сторінці Дмитра Гройсмана в Facebook з'являються слова скорботи від його друзів. Люди сумують з приводу смерті Дмитра і дякують йому за те, що він робив і як жив.

"Дима Гройсман, дорогой друг, исключительно добрый и смелый человек. Те кто его знали, общались с ним, никогда не забудут его искрометный юмор, его обаяние. Он так много делал для других людей... Никакие дежурные слова не смогут отразить всю глубину скорби.. Дима, пусть в ином лучшем мире тебе будет легко, потому что мы помним тебя...", - написала на сторінці Дмитра Наталя Утешева з Киргизтану.

"Не поверил... Ужасно печально. Светлая память одному из самых удивительных людей, которых мне посчастливилось встретить в жизни!", - пише Сергій з Києва

"Dima dont do this to us, we need you here with us!!!

Відео дня
> Дима!! Так не честно, НЕ ЧЕСТНО. Ты нам нужен!!!" - написав Johannes Wamberg Andersen 

Редакція RIA  та 20minut.ua висловлює щирі співчуття рідним Дмитра

Читайте також:
Правозащитник Дима Гройсман умер
Одни из последних фото Дмитрия Гройсмана
Колонка Дмитра Гройсмана в RIA: "Гарячий тиждень"
 


 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    А с другой стороны, Торонтуй, свято место пусто не бывает, найдут скоро американцы вместо Димы другого "общечеловека".
  • Anonymous

    Это точно, видать, переполнилась чаша его терпения.
  • Anonymous

    Для всех неравнодушных граждан Украины Прощание с Диимой Гройсманом будет 7 августа с 12 до 15 часов в помещении патологоанатомического бюро Винницкой областной больницы им. М. Пирогова. Захоронение будет на центральном кладбище по ул. Революционной.
  • Anonymous

    "Обновленный" Винничанин, не от "Нолика", но мусорской. Откашляй последнее. Больше подаяний не будет...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up