ДК: ППСники хотіли підкинути ді-джею наркотики (Відео)

ДК: ППСники хотіли підкинути ді-джею наркотики (Відео)
Якщо ви вночі вирішили прогулятись тихою Вінницею, будьте обережні. Адже з мирного мешканця ви можете перетворитись на наркомана чи наркоторговця - кому як пощастить.

Сьогодні вночі, 8 травня, хлопці з "Дорожнього контролю" їздили Вінницею і біля тюрми побачили. як на дорозі стоїть машина ППС, поруч з нею - чоловіки у формі обшукували двох хлопців.

- Ми зупинились, підійшли до цієї групки людей, запитали, що трапилось, - розповідає журналіст "Дорожнього контролю" Денис Клімов. - Міліціонери нам відповіли, що просто огляд затриманих, але який там огляд, коли самі бачили, що ті кишені їм вивертали. Потім один з хлопців, яких затримали ППСники, каже: "Нам запропонували взяти наркотики, які потім одразу вилучать. Посадити не посадять, просто буде штраф, і таким чином міліціонери зможуть закрити показники". Включили камеру, перед цим побачили в руках одного з ППСників білий пакетик, який той одразу почав ховати, і на запитання "покажіть, що у вас в руці", було постійне "шо вам показати?.."

Поки хлопці пробували взяти кращий ракурс, аби зафільмувати, що саме ховає в руці ППСник, до їх компанії підійшов ще один працівник патрульно-постової служби.

На відео дуже показовим є діалог "Дорожнього контролю" з міліціонером. Хлопці звернулись до нього з проханням перевірити, що саме ховає в руці його підлеглий, тому що є підозра, що там наркотики:

- Можете перевірити? - звернувся до ППСника журналіст.

- Перевірити? - перепитав міліціонер.

- Ви як працівник міліції, старший за званням, можете перевірити, що ваш підлеглий тримає в руці, тому що там можуть бути наркотики. Чи телефонувати на чергову МВД?" - знову запропонував журналіст.

- На кого? - знову ж таки не зрозумів міліціонер.

- Ви можете перевірити? Тому що ваш підлеглий може зараз закинути ці наркоти хлопцеві (одному з тих. яких ППСники затримали, - авт.) в кишеню", - не заспокоювались журналісти.

- А чо він має їх йому закидати? - знову не зрозумів міліціонер і все прагнув роздивитись, на що ж там вказують йому журналісти.

- То ви можете перевірити?

- В слідуючий раз..., - почав поясняти міліціонер.

- Ні, просто зараз перевірте, в працівника міліції наркотики", - наполягали журналісти.

- Ви шо, хочете шоб я..., - продовжував не розуміти, що від нього хочуть, міліціонер.

Тим часом ППСник, якого підозрювали в тому, що в нього в руках наркотики, почав робити незрозумілі маневри руками.

- Дивись. він їх розсипає за пазуху! - почали кричати журналісти.

Після того, як незрозуміло що, незрозуміло як зникло з рук ППСника, він обтрусився і пішов в напрямок службової машини.

- Він що, наркоман? - звернулись до того ж самого старшого за званням міліціонера журналісти Дорожнього контролю.

- Як це, наркоман? - запитав старший за званням і зовсім "нє в тємє" міліціонер.

- То ви можете перевірити, шо в нього в руці? - остання спроба журналістів достукатись до правоохоронця.

- А шо в нього в руці? - запитав міліціонер.

- Наркотики, - практично вмовляють хлопці.

- Я не думаю, що в нього наркотики, - відповів міліціонер. після чого сів з колегами в автівку і поїхав.

Відео дня

За словами журналістів "Дорожнього контролю", один з хлопців, яких затримали міліціонери, ді-джей місцевого клубу, йшов так пізно на залізничний вокзал за посилкою, яку йому надіслали з Києва. 


- Йшов на вокзал. По дорозі зустрів товариша. Прямуючи повз тюрму, розмовляли. Назустріч дуже повільно їхав автомобіль ППС. Проїхав, потім дав задню, - розповідає ді-джей. - З автівки вийшли люди у формі, запитали, чого ми так пізно тут прогулюємось, мовляв, тут райончик такий, на територію тюрми досить часто передачки різні перекидають, тож покажіть, що у вас в кишенях. Ми з товаришем все повиймали, нас на додачу "пощупали", а потім один ППСник каже: "Тут ми знайшли ось що" і показує білий пакетик. Я кажу: "Ви в мене щось знайшли? Ні, як і в мого товариша. То чому зупинили?" ППСник щось таке не зрозуміле почав говорити: "може, ви викинули", "може, це ваше", "зараз поїдемо на експертизу", "не переживайте, тут досить маленька кількість для кримінальної статті, лише штраф буде". Я їм не одноразово кажу: "Це не моє". Мені у відповідь: "якщо не твоє, напишеш, що твоє". Потім хлопці з "Дорожнього контролю" надійшли і цю ситуацію розрулили. Зараз згадувати - смішно, але в ночі це виглядало...

В прес-службі обласної міліції вже бачили відео цієї події, яке виклали журналісти Дорожнього контролю у себе на сторінці Вконтакті.

- За фактом цього відео начальник обласного управління внутрішніх справ призначив перевірку, - каже Анна Олійник, прес-офіцер обласної міліції.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Дарья

    Взагалі якась мутна історія.
  • Сергій Коц

    Вінницька міліція у своєму репертуарі - або щось сфабрикувати або справу за винагороду зам’яти.
  • Украинец

    Га, шо, шо шо? Гакает шокает - это милиционер?  Почему не вызвали сразу другой наряд милиции на них? Почему ничего не составили? Ходят там руки пожимают один другому, встретились с местного села и гааааа, шоооо??? Потом село удивляется - а чого цэ нас так нэ люблять! 

  • Анонім

    Ситуация немного другой выглядит. ППСники начали задержание двух человек, имевших при себе наркоту. Наркота была своевременно сброшена, после чего подхвачена кем-то из инспекторов. Тут как тук ДК разруливший ситуацию в пользу "котлет". В принципе, все. Естественно, что мнение не популярно. Но, уважаемы журналисты, у вас в Законе написано, что информация должна подаваться объктивно, чего в этой статье нет и близко.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up