Чим прославився новий шеф поліції Антон Шевцов

Чим прославився новий шеф поліції Антон Шевцов
Щойно підполковника Шевцова призначили у Вінницю, активісти захотіли рандеву, а валютники сховалися

У Чернігові про цього підполковника писали, як про модника, що носить штани від Кардена, та «сепаратиста», який дружить з «єдиноросом» Валуєвим. Щойно Антона Шевцова призначили у Вінницю, активісти захотіли рандеву, а валютники сховалися. Про всяк випадок

«Цікаво, а коли у нового очільника міліції прийомний день? Треба сходити, познайомитися… Того, хто потенційно може тебе посадити завтра у СІЗО, треба знати в обличчя», - написала в Фейсбуку майданівка Таїсія Гайда.

Коли новопризначений зустрінеться з місцевим активом, цікавився і головний люстратор області Анатолій Банах. Йому сказали: начальник спершу увійде в курс справ, а тоді збере усіх охочих познайомитися на прес-конференції.

Тим часом новопризначений відкрив новий акаунт у Фейсбуці, де вказав у інформації про місцезнаходження «Вінниця-Севастополь». Антон Шевцов родом з Криму. В Севастополі починав службу в органах, був опером в УБОЗі, керівником. Ось так написали на сайті управління Нацполіції у Вінницькій області його подальшу біографію:

Відео дня

«Під час захоплення Криму навесні 2014 року залишився вірним присязі та виїхав з півострова. Добровільно вступив до роти патрульної служби міліції особливого призначення «Луганськ-1», близько року брав участь у бойових діях у зоні АТО на Сході. З липня 2015 року очолив Чернігівський міськвідділ поліції».


Тобто зі своїх 40 років Артем Шевцов 16 служив в кримській міліції, рік воював на Сході, півроку керував поліцію Чернігова. І щойно цей підполковник прибув працювати у Вінницю - з ринків зникли валютники.

- Цього “мєнта” призначили у п’ятницю, а вже в суботу за нами почали слідкувати копи. Ми ж не сліпі і теж маємо знайомих в поліції, - розказує журналісту RIA вінничанин, який заробляє незаконними валютними операціями. - Мабуть, підім’яти під себе нас хочуть. Але ніяких дій поки що з їх сторони. Багато хто з наших поховались, а ті, хто з понеділка вийшов, - гроші потайки міняють.

У соцмережах цей момент сприйняли за індикатор чесності новопризначеного. Якщо валютники, мовляв, знову вийдуть на свої робочі місця, це означатиме, що немісцевий шеф цілком адаптувався у Вінниці.

Акція в Чернігові. Тамтешні журналісти кажуть, що Антон Шевцов їм запам'ятався передвиборчими скандалами
А на період служби Антона Шевцова у Чернігові припали двоє виборів. Були скандали. Протестні акцій. Активісти «Народного контролю» звинувачували керівника міської міліції в сепаратизмі, бо у Фейсбуку виявили фотофіксацію його дружби з депутатом Держдуми Росії шостого скликання, боксером Миколою Валуєвим, який голосував за анексію Криму.


Антон Шевцов (40) обіцяв розказати історію цього знімка на прес-конференції. А поки що через відділ комунікацій передав: Валуєвим захоплюється, як спортсменом, а сфотографувався із ним давно, ще до анексії Криму
Коментував цей знімок УКРОПівець Корбан, який програв вибори Березенку із «Солідарності» та закидав головному міліціонеру Чернігова сприяння провладному кандидатові.

Коли ж Антон Шевцов виступав перед журналістами, то розказував про погрози, які отримував від невідомих, про операцію «Фортеця», оголошену для захисту райвідділу від штурму, про затримання машини з грішми, які були у конверти по 400 гривень та призначалися для роздачі виборцям...



Паралельно чернігівські видання інформували про кримінальне провадження, відкрите за завою журналіста "Високого валу" про перешкоджання начальника поліції його професійній діяльності. І фіксували те, що полісмен-керівник носить брендовий одяг.

«В туалет главного блюстителя законности города входила рубашка Hilfiger, брюки Pierre Cardin и мокасины Baldinini», - пише theformat.com.ua і дає фото появи Антона Шевцова на місці затримання людини з підробленими печатками виборчих комісій в “прикиді” за 30 тисяч гривень.

Чим відзначився Антон Шевцов, коли керував міським відділом міліції-поліції, RIA запитала у редактора Чергінівської Медіа групи Сергія Кириченка:
 

- Антон Шевцов, у першу чергу запам'ятався передвиборчими скандалами, коли сторони звинувачували його то в бездіяльності щодо фактів підкупу виборців, то в ігноруванні фактів агітації своїх підлеглих на користь провладного кандидата. Вочевидь, його призначення відбувалося не стільки з метою покращення криміногенної ситуації в місті, скільки для "супроводу" кампанії спочатку на проміжних виборах по 205-му округу, а потім на місцевих виборах. Дата призначення і швидке переведення після півроку роботи лише підтверджує таке припущення.
 




 

Читайте також:
Нові призначення в поліції: хто і чому проти

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Анонім

    В Виннице тоже прославится. Получит, как все предшественники, служебную квартиру на Подолье. "Прихватизирует" ее за копейки, продаст и уедет в другой город. А на винничан ему как и всем залетным гастролерам нас..ть. Кто-то сомневается ????
  • Анонім

    вам ніякий чорт не вгодить,і той не такий і той не такий.Що ви хочете з чоловіка7 прийшов,хай працює .Ви вже бачилм його роботу.щоб тріпатись.А одівається гарно.бо має смак і правильно робить.Я жінка і підтримую його в цьому.У нас лохів багато,і таких що робити не хочуть нічим,ні руками,ні головою.тому не завідуйте,а підіть як він на війну і повоюйте,а не язмками чешіть.

    Anonymous reply Анонім

    Скоро выборы будут в Верховную Раду...

    Вот Петя и поставил своего друга, чтоб был на выборах такой же беспредел как и в Чернигове. А главное чтобы Гройсман опять стал депутатом.

  • Анонім

    Ничего особенного , мент как мент- пробил тему : у кацапов ничего не светило ,походу только какой нибудь дагестан или забайкалье вот и решил астацо верним присяге, дриснул в киев.все как всегда, жидки кинули его на винницу шоб обкатался и заодно отдохнул после чернигова.меняли могут не бояться ,етого чувака двинут на киев через пару месяцев.

    Анонім reply Анонім

    никто его на Киев не кинет - его уже раз в Киеве обломали, разве что заплатит бизнессмену Авакову больше, чем другие конкуренты
  • Анонім

    по словах мента - они пропали, а на самом деле как стояли - так и стоят
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up