Босоногий інспектор Вадік дисциплінує вінницьких водіїв

Босоногий інспектор Вадік дисциплінує вінницьких водіїв
Інспектори ДАІ поставили свого пластикового «колегу» Вадіка на дорозі, аби той тримав водіїв у тонусі.

Протягом тижня біля пішохідного переходу по вулиці Немирівське шосе, поблизу супермаркету «АТБ» профілактикою аварійності на дорогах займатиметься новий інспектор. У нього є форма, жезл, значок, і навіть ім’я. Єдина відмінність – він пластиковий. Якщо «ноу-хау» виявиться корисним та викличе позитивну оцінку у водіїв, в ДАІ подумають про збільшення «штату»таких «працівників», яких розставлять по всьому місту на вулицях з інтенсивним рухом.

- Ніщо так не дисциплінує водіїв, як присутність працівника Державтоінспекції на дорозі. Сподіваємось на позитивний результат,  водії будуть під’їжджати до пішохідного переходу та надавати перевагу пішоходам, так як по вулиці Немирівське шосе в цьому році на дорозі травмувались три пішоходи, - говорить інспектор управління Державтоінспекції Олексій Заверуха.

Відео дня

Новий «інспектор» має справжню форму працівника  Державтоінспекції, жезл, значок працівника ДАІ та графік роботи - з дев’ятої до п’ятої вечора. Службу несе з учорашнього дня. Інспектори назвали нового колегу Вадік, на честь інспектора, який «позичив» йому форму. Щоправда, інспектор поки що босий. Даішники жартують, якщо він зарекомендує себе досить добре, можна буде видати йому взуття і навіть зимню форму. А також збільшити кількість пластикових працівників на вулицях міста. 

Щоб дізнатись думку водіїв, інспектори зупинили декілька автомобілів. Загалом, водії схвально відгукнулись на таку ініціативу, та спочатку не могли визначити, що інспектор несправжній. Втім, на думку деяких, це робити не потрібно, і манекен тільки відвертає увагу від дороги. Через тиждень ще раз проведуть опитування серед водіїв, які скажуть, чи впливає такий захід на дисципліну.  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Алла Иванова

    31.07 я їхала автомобілем і теж бачила цього Вадіка, я навіть не зрозуміла що то маникен, але звернула увагу що він босоніж. Ще й про себе подумала, що можливо це мені здалося.
  • Тяжилофф

    На днях этот ынспэктор с мотокосой стоял
  • znayu.pravdu.pervyi

    Солоненко креативит))
  • Гришко Андрій

    а по "Україні" казали що його звуть дімон
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up