Без права вибору: в селі на Вінниччині можна виписати лише дві газети

Без права вибору: в селі на Вінниччині можна виписати лише дві газети
Жителів села Іванівці змушували передплачувати тільки дві газети - «Вінниччина» та «Подільська зоря». Про це повідомила прес-служба Антимонопольного комітету Вінниччини.

Таким чином Іванівська сільська рада спотворила конкуренцію на ринку друкованих засобів масової інформації.

Відносно даної ситуації вінницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи. Наразі встановлено, що виконавчий комітет сільської ради прийняв рішення, яким зобов'язав членів виконавчого комітету провести роботу з керівниками всіх установ, депутатами сільської ради щодо підписки на регіональні газети «Вінниччина», «Подільська зоря».

Збір доказів у справі ще триває.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Стукайте і вам відчинять, так і тут, нехай мешканці звертаються, та не мовчать і все буде ок. Не бачу тут великої проблеми.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up