Андрій Садовий у Вінниці: Хочемо жити у вільній країні, маємо бути вільними людьми

Андрій Садовий у Вінниці: Хочемо жити у вільній країні, маємо бути вільними людьми
Андрій Садовий на вінницькому підприємстві "Форт"
Сьогодні, 22 серпня, до Вінниці завітав мер міста Львова – Андрій Садовий. Він відвідав завод «Форт», поспілкувався з громадськістю міста, зі студентами та журналістами, з представниками мерії. Відзначив, що Вінниця рухається в правильному напрямку і якщо всі міста будуть такими як Вінниця і Львів, то Україна процвітатиме

Зранку мер Львова відвідав завод «Форт». Він зауважив, що на цьому заводі виготовляють найсучаснішу зброю світу, і що будь-яка армія пишалася б мати таке озброєння. Якщо до кінця цього року підприємство зможе випускати зброю, її потрібно закупляти й передавати військовим.

- Ми хочемо перемоги, а перемога важлива, якщо ми маємо якісну зброю. «Форт» - це унікальний приклад в Україні, де підприємство випускає зброю найвищої світової якості. Не даремно Казахстан та Ізраїль закуповують саме тут зброю, тому я би хотів зробити все можливе і неможливе, аби наші військові мали найсучаснішу зброю. Ми готові закупляти її, бо вона високоточна. Я на цьому підприємстві вперше і те, що я побачив мене вразило. Ми маємо унікальне виробництво зброї в Україні.

Previous Next

Відео дня

Андрій Садовий розповів, що після ознайомлення із зброєю на заводі, вони зв’яжуться із батальйонами, які воюють на Сході та робитимуть замовлення з урахуванням того, чого потребують військові.

- На сьогодні немає в Україні більш важливого питання, ніж АТО та ніж забезпечення нашої країни. Цим мають займатися всі: і міста, і громадські організації, тому що це пріоритет. Буде перемога – буде країна.

На зустрічах з вінничанами обговорювали різноманітні теми. Жителі Вінниці цікавились майбутніми виборами в Україні, питанням тероризму проти країни, військовими, містом Львів та враженням Садового від Вінниці.

Previous Next

- Стосовно Криму, то ми отримали кинджал в спину. І ця рана буде дуже довго кровоточити. Якщо ви сьогодні заміряєте рейтинг еліт Росії, то вони категорично негативно налаштовані до Путіна. Так, прості люди, бідні, які обездолені, які зманіпулізовані через ЗМІ, вони говорять на «ура», але є творчі люди, які дуже і дуже критичні. Я переконаний, що Крим буде нашим, українським. Тому що це є дуже мила частина світу і так історично склалося,  що вона є українською. Ніхто немає права у нас його забрати. Ми його повернемо спокійно й тихо. Сьогодні у цьому нам буде допомагати весь світ, бо це прецендент світового рівня. Світ сьогодні крихкий, як кришталь. І якщо це дозволити, то підуть незворотні процеси по усьому світу, почнеться хаос, а це нікому не потрібно.

Андрій Садовий побажав усім багато працювати, вірити в Бога і любити людей. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Сергей Сергеев

    Крым ему подавай...
  • винничанин

    А слабо украинским солдатам одолеть врага равным оружием, т. е. "калашами" ? У ополченцев то ничего другого нет, и ничего, воюют, а не сопли размазывают вперемешку со слезами.

    vasiliy reply винничанин

    ты как то с мин. пропаганды согласуй свои рассказы, пресс-секретарь. А то твой начальник всея лугандона Захарченко расказывал о 30 танках  и еще сотне инной техники))))

    Andrey Oleynik reply винничанин

    Троль русский...сам сопли не размазывай... Ану бегом в рассею...

    Микола reply винничанин

    Що ти несеш ?
  • Торонтуй

    Андрій Садовий побажав усім багато працювати, вірити в Бога,і любити людей  и побольше убивать их из дешевых копий устаревшего израильского автомата

    vasiliy reply Торонтуй

    что зуд великоимперства в заднице покоя не дает? пучитесь в своей парашке, пучитесь а профиту нет. за 3 месяца от новопарашии и трети не осталось))))

    Торонтуй reply Торонтуй

    которые штампует Форт.

    артур reply Торонтуй

    форт не штампует всё оригинальное
  • Гордый Варяг

    Жители Крыма смотрят на то, что происходит сейчас на Украине, широко открытыми от ужаса глазами. Разве что все там поголовно сойдут с ума -тогда они, конечно, попросятся назад.

    Andrey Oleynik reply Гордый Варяг

    Так, варяг...на чемодан и вйо...сам уже небось с ума сошел...

    Гордый Варяг reply Andrey Oleynik

    Не, это ты уе..вай к себе на рагуливщину

    Микола reply Гордый Варяг

    Варяг, іди додому, не засирай інтернет.

    Гордый Варяг reply Микола

    Брысь в бандерштадт.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up