Альпака Степан "заручився". Дуся підростає і знайомиться з вінничанами

У вінницькому зоодворику побільшало тварин. Трирічному альпаці Степану привезли пару. Поки тварин не знайомили, бо наречена ще маленька.

Альпака Степан "заручився". Дуся підростає і знайомиться з вінничанами

- Дівчинку звати Дуся, - розповідає власник вінницького зоодворику Віталій Виденко-Чорний. - Вона змалечку була з людьми, тому не боїться йти до рук. 
Поки розмовляємо Дуся, перехиливши голову через паркан, їсть з рук чоловіка моркву. Густа шерсть на її спині обліплена тирсою. 
- В нас вона лише тиждень, на літо стригтимемо, - каже власник. 


Дусі лише рік. До того, як вона познайомиться з альпакою Степаном пройде ще рік. 
- Вона маленька, потрібно щоб підросла, - каже чоловік. - Пройде трохи часу і ми повеземо її до нас додому, де живе Степан, на знайомство. 
Разом з альпакою Дусьою у зоодворику з'явились кенгуру валабі. За словами власника разом тварини йому обійшлись, як новий автомобіль Ланос з автосалону. 
Previous Next

Читайте також:
Єнот-полоскун в парку Горького їсть собачий корм і спить у ковдрі
Альпака Степан шукає пару, плюється і залицяється до поні
Як виглядають новонароджені поні
В зоодворику в Центральному парку тварин можна гладити та годувати прямо у вольєрі
У вінницькому зоодворику поповнення: народились карликові козенята

 

Вінниця

Коментарі (1)
  • Анонім

    Зоодворик напоминает концлагерь для животных. Микроскопического размера вольеры и огромные толпы народа. Зверю не уедениться не отдохнуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up