Вінницькі студенти збираються завтра на мітинг з приводу скасування стипендій

Вінницькі студенти збираються завтра на мітинг з приводу скасування стипендій
Якщо уряд не спростує інформацію про скасування стипендій до 22 грудня, то наступного дня студенти збираються влаштувати масштабний мітинг. Міносвіти спростувало дану інформацію. То ж виходить, що мітингувати нема за що?

Студентський мер Львова Євген Філіпець повідомив на сайті Кореспондент.net, що вінницькі студенти підтримали пропозицію вийти на всекраїнський студентський  мітинг 23 грудня.

За словами Філіпця, 14 грудня студентська рада Львова вимагала скасувати рішення щодо невиплати стипендій студентам, - повідомляє Кореспондент. Вимогу висунули через оприлюднений у соцмережах лист. Лист набув шаленої популярності та набрав за три години більше мільйона переглядів.

В зв'язку зі скасуванням стипендій, студенти збираються вийти на акцію протесту. Щоправда, вони виклали одну умову. Якщо уряд скасує інформацію – то вони погодяться на розв'язок проблеми через спілкування за круглим столом.

Відео дня

Сьогодні, 22 грудня, на своїй сторінці у ФБ міністр освіти Сергій Квіт написав повідомлення, що стипендії не скасовуються. Потім додав офіційне підтвердження з сайту міносвіти.

Допис by Serhiy Kvit.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Соколовская Еля

    Багато студентів тільки чекають на отримання стипендії. адже це їхній єдиний ,так би мовити, заробіток...в країні криза,якщо ще це забрати, то взагалі мало хто зможе навчатись!
  • Анонім

    Сьогодні без світла, без соц виплат, завтра - без стипендій, води.  В країні війна, Крим втрачено. Нехай ще повітря перекриють!  

    Страшно від думки про те, що далі нас чекає?!
  • Анонім

    Дійсно, забрали все ,що тільки можна забрати ....як далі жити...
  • Лис Микита

    Недавно стояли с плакатами "Хочу кружевные трусики и в ЕС".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up