ДонНУ визнали найкращим вузом центрального регіону України

ДонНУ визнали найкращим вузом центрального регіону України
До списку найкращих вузів центральної України увійшло два вінницькі університети. Причому, Донецький національний університет, який переїхав у Вінницю посів перше місце в рейтингу.

Згідно з інформацією на сайті «Освіта.ua»,  Донецький національний університет, який переїхав у Вінницю, посів 15 місце у консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2015 року.

Вінницький національний технічний університет у рейтингу найкращих вузів центральної України посів 4 місце, а у консолідованому рейтингу вузів України 22 місце.

Відео дня

До речі, консолідований рейтинг складався за результатами вихідних даних, які використовували найбільш авторитетні серед експертів і засобів масової інформації національні та міжнародні рейтинги вузів України: «Топ-200 Україна», «Scopus» і «Вебометрикс"

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Кислицын Нурланбек

    А Донецький національний університет вже набрав більше ніж 8000 заяв абітурієнтів. Скільки ж тоді пішло до того ж Вінницького педуніверу? Ось що значить конкуренція! Сильніші перемагають

    Анонім reply Кислицын Нурланбек

    Тут не сильніші перемагають а ті у кого більша кількість державних місць. І це як нова іграшка щось нове цікаве.
  • Тополя Іван

    Та ні це все піар, я не розумію, за що його визнавати найкращим. Чи там є висококваліфіковані викладачі, чи є гуртожитки, котрі забезпечать студентам комфортне життя? там такого і близько нема.
  • Костенко Кира

    Явно поспішили з висновками! Мене ця ситуація вже починає

    нервувати. Стільки штучно створеного ажіотажу! Ну звичайно, якщо немає чим більше зацікавити абітурієнтів - всі засоби хороші.

    Анонім reply Костенко Кира

    ахаах, я не учусь в нем но тут и так понятно что в Виннице конкурентов ДонНу нет, тут переехал престижный универ и то не нравится ...странные...
  • Анонім

    Донецький???Не розумію чому так, мені здається є кращі набагато кращі вузи де є кваліфікованіші викладачі, хороша база, гуртожитки.

    Анонім reply Анонім

    Я тоже не розумію, вінницькі студенти повинні розуміти, що тут є вуз а тут його немає. Потрібно обирати щось своє. Розуміти, що вуз вам може дати коли він сам переселенець?

    Анонім reply Анонім

    Боря, ти???))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up