Хорт "долюструвався"? Народним Трибуналом зайнялася обласна прокуратура

Хорт "долюструвався"? Народним Трибуналом зайнялася обласна прокуратура
Дільність так званого "Народного Трибуналу" на чолі Юрієм Павленком-Хортом на разі "впала в око" вінницьким міліціонерам та обласній прокуратурі. Де вже тільки не "засвітився" Юрій Хорт! Після того, як він попсував нерви вінницьким посадовцям та викладачам і став зіркою кремлівських ЗМІ, за фактом діяльності Народного Трибуналу порушено низку кримінальних проваджень.

Правоохоронці вивчають, чи те, що влаштував Юрій Хорт у вінницькому аграрному університеті, в обласному Департаменті охорони Здоров'я та у інших закладах, відповідає нормам Закону, чи ні.


– Є низка кримінальних проваджень за тими фактами, які відбувалися у Вінницькому національному аграрному університеті, вимоги щодо звільнення з посад голови департаменту охорони здоров'я, - каже прокурор Вінницької області В'ячеслав Соколовий під час брифінгу. - Триває досудове розслідування. Правоохоронці будуть реагувати на кожний факт, який суперечить Закону, порушує права та інтереси громадян або державні інтереси.
Пан Соколовий нагадав також про те, що будь-які громадські формування та рухи повинні діяти виключно в правовому полі. Діяльність таких формувань мають контролювати органи внутрішніх справ, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування.

- Жодні організації не мають права виконувати або присвоювати собі функції інших органів державної влади. А "Народний Трибунал" навіть не зареєстрований в управлінні юстиції як партія чи громадська організація, - каже прокурор області.

Відео дня
>
Нагадаємо, що в понеділок, 14 квітня, активісти «Народного трибуналу» на чолі із Юрієм Хортом ходили до обласної прокуратури, вимагаючи у новопризначеного прокурора В’ячеслава Соколового написати заяву на звільнення. Збирались ночувати у холі прокуратури, поки не буде виконано їхніх вимог. В результаті, прокурор залишився на посаді, а Хорт ночував в іншому місці.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (137)
  • Anonymous

    А ты не бойся! Откровенно жалко таких как ты ущербных и больных людей. А ты опять дерьмом срыгивать начало, видишь как я твой удел задел. ;)))(:smile:)(:smile:)(:smile:)
  • Anonymous

    А я то думаю, почему у тебя ущербной столько дерьма. ;) Зачем ты свое дерьмо постоянно комментариях на людей срыгиваеш? Тебя ... как следует в сексуальном плане никто не может удовлетворить ... Сидишь в гомне по самые уши и бесишься. Безумие матки или климакс? Успокойся недоразвита ;))) Фрейд о женщинах правильно писал ... он был прав о таких, как ты ... ;))) Ешь собственно дерьмо снова, кушать подано(:smile:)(:smile:)(:smile:)
  • Anonymous

    Чистий четвер у Вінниці відзначали бурхливими подіями навколо сесії Вінницької обласної ради. Поки депутати приймали рішення й ділили 3,2 мільйони гривень залишку на рахунках обласного бюджету, що виникли на 1 січня, на вході у будівлю відбувалися події у дусі вестерн-бойовиків. Події почали розвиватися ще з початку сесії, коли численні кордони Самооборони на вході в будівлю облради влаштували фейс-контроль й пропускали лише тих, хто мав посвідчення депутата, журналіста, або працівника облдержадміністрації. Серед недопущених до облради виявився керівник козацького полку ім. Івана Богуна Володимир Воловодюк. Образившись на дії Самооборони, за словами очевидців, Воловодюк покликав на допомогу своїх козаків, а також «ультрасів» від Вадима Кудіярова з «Батьківщини Молодої». Тож за годину біля облради з’явилося до 2 десятки людей в масках. Самооборонці почали вимагати від войовничо налаштованих молодиків зняти балаклави й виникла невелика потасовка. Тоді вже довелося втручатися міліції, яка й затримали найбільш буйних. Всього, за бійку біля облради затримали 5 осіб, ще з десяток після відбору пояснень у міськвідділі міліції були відпущені.
  • Anonymous

    А..тебе,ущербному,видать..никто..не..даёт,вот..и..сидишь,зле,тут,в..поисках..кого..обгадить))Дядя..Фрей..говорил-Чем..больше..человек..обделён..в..сексуальном..или..психологическом..плане,тем...больше..он.."извергает"..дерьма,и..он..был..прав.(:smile:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії “Ранкові зорі” 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up