У Немирові лікар вимагав три тисячі гривень за направлення для вступу в коледж

У Немирові лікар вимагав три тисячі гривень за направлення для вступу в коледж
Прокуратура Немирівського району затримала головного лікаря однієї з лікарень, який вимагав від громадянки за видачу направлення для вступу в медичний коледж три тисячі гривень. Хабарника хочуть взяти під вартою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Також під час обшуку у службовому кабінеті зловмисника правоохоронці виявили ще декілька конвертів з грошима на суму понад шість тисяч гривень.Хабарника міліціонери затримали у порядку статті 208 КПК України та повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України.

Досудове розслідування ще триває. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Анонім

    Коли в Немирові день міста?
  • Анонім

    Народ!!! Ми ж самі  виростили хабарників. Не давайте і не будуть брати. Ми ж тут усі не вміємо стояти в своїй черзі, всі "ліземо" вперед через своїх знайомих чи через знайомих своїх знайомих і, при цьому розраховуємось за послуги,  ще й потім вихваляємось - "як ми всіх обійшли" і дратуємось з того, що хтось обійшов нас, бо більше дав. Земляки! Невже ми такі цинічні і готові один одного "затоптати", "здати". Таке враження, що ми кожен день живемо тільки для того, щоб почути якусь сенсаційну новину і потім всі "кістки перемити", призначити винних, покарати невинних і нагородити непричетних.

    Анонім reply Анонім

    ВОР ДОЛЖЕН СИДЕТЬ !!!
  • Анонім

    Бандита-хабарника знайшли... :) Таких хабарників кожен державний службовець у нашій країні.... І узагалі пора зробити аудит та декларуання майна усіх держслужбовців та лікарів, порівняти зарплатню та вартість майна, якщо е різниця, щоб вказали джерела прибутків....так званна майнова люстрація....

    Анонім reply Анонім

    правильно - дати премію за невеликі хабарі !!!
  • Анонім

    Галочка обізвалась.а чого ти шльондро не думаєш за чужі родини і позориш своїх дітей,батьків покійного,за дітей його? Бога згадала? В тебе  кожен день новий хахаль.це вже бізнес за який треба платити.Куди дивиться податкова. і твій красень син,якого ти позориш,я на його місці тобі голову розвалив і ту штуку залив кип"ятком,а сеструню І її чоловічка які тебе прикривають спалив би.Стид і позор за таку мамашу.

    Анонім reply Анонім

    Леночка це ти ? Скажи який шеф тебе відправив в декрет - старий чи новий ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up